Літак з пасажирами на борту загорівся при посадці. Інцидент стався в аеропорту "Мехрабад" в Тегерані, що в Ірані, у вівторок, 19 березня.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відомо, що частину людей евакуювали, але на борту залишалося ще близько 50 пасажирів. На місце прибули аварійно-рятувальні служби. Інших подробиць поки немає. Звідки прибув рейс, не уточнюється.

У мережі з'явилося фото лайнера. На ньому видно, як лайнер лежить на смузі, під його лівим крилом полум'я, а рятувальники обливають його піною. Повідомляється також, що лайнер приземлився без колеса.

Зазначимо, що нещодавно в пасажирського чотиримоторного літака Avro RJ під час польоту у Швеції зламався та загорівся двигун. Про це 16 березня повідомило Aftonbladet. Відзначається, що попри масштабний збій роботи пілот вирішив продовжити політ.

Варто відзначити, що момент аварії двигуна відбувся, коли бортпровідники почали подавати каву, пасажири повітряного судна побачили через ілюмінатор вогонь, який охопив двигун. Попри це, лайнер планово приземлився в аеропорту Мальмьо. Літак належить авіакомпанії BRA, на його борту було 80 пасажирів.

Зазначимо, також що дикі кадри авіакатастрофи над Венесуелою показали усьому світу - їх було відзнято у момент аварії з борту літака.

В YouTube опублікували відео аварії Cessna 206 у Венесуелі, яке знімали безпосередньо в кабіні літака, який потерпів катастрофу.

Нагадаємо, розкрито причини катастрофи Boeing 737 Max в Ефіопії.

Як повідомляв "Знай.ua", російські блогери зняли відео перед моторошною авіакатастрофою в Ефіопії.

Також "Знай.ua" писав, що у Баку екстрено приземлився російський літак, перевіряють на вибухівку.