У пасажирського чотиримоторного літака Avro RJ під час польоту у Швеції зламався та загорівся двигун.

Про це 16 березня повідомило Aftonbladet.

Відзначається, що попри масштабний збій роботи пілот вирішив продовжити політ.

Варто відзначити, що момент аварії двигуна відбувся, коли бортпровідники почали подавати каву, пасажири повітряного судна побачили через ілюмінатор вогонь, який охопив двигун.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Попри це, лайнер планово приземлився в аеропорту Мальмьо. Літак належить авіакомпанії BRA, на його борту було 80 пасажирів.

Разом з тим варто відзначити, що малятко Рубі відбула до Кенії разом з сім'єю, щоб зустрітися на Великдень зі своїм дідусем, якого вона ніколи не бачила, проте цьому не судилось статись.

Варто відзначити, що з дівчинкою на фатальний переліт піднялась її 23-річна мати, семирічний брат та чотирирічна сестра. Крім того на борту перебувала й бабуся, яка вже доволі давно проживає із сім'єю у Онтаріо, що у Канаді.

Проте, як вже відомо, дівчинці не судилось побачити дідуся через моторошну катастрофу. Вона разом із сім'єю загинула під час аварії літака в Ефіопії, де з усіх 157 пасажирів не вижив ніхто. Боїнг, який летів з Аддіс-Абеби в Найробі, розбився через кілька хвилин після зльоту.

У свою чергу 60-річний дідусь, який чекає в гості свою маленьку внучку, відразу позбувся всієї родини. Убитий горем, він розповів про останню розмову зі своєю донькою, мамою Рубі.

"Вона не знала, чому у неї таке погане передчуття. Це була моя остання розмова з нею".

Разом з тим варто відзначити, що в "Міжнародних авіалініях України" підтвердили інформацію про те, що після авіакатастрофи Boeing 737 Max 8 в Ефіопії, вони і далі планують придбати ці літаки. Однак при цьому в авіакомпанії додали, що їх допустять до польотів лише після перевірки для підтвердження того, що судна відповідають усім вимогам безпеки.

Варто відзначити, що після авіакатастрофи, яка нещодавно відбулася в Ефіопії, ряд країн відмовилися від покупки даного повітряного судна.

Нагадаємо, розкрито причини катастрофи Boeing 737 Max в Ефіопії.

Як повідомляв "Знай.ua", російські блогери зняли відео перед моторошною авіакатастрофою в Ефіопії.

Також "Знай.ua" писав, що у Баку екстрено приземлився російський літак, перевіряють на вибухівку.

Українців серед загиблих в авіакатастрофі в Ефіопії немає – МЗС