Дикі кадри авіакатастрофи над Венесуелою показали усьому світу - їх було відзнято у момент аварії з борту літака.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

В YouTube опублікували відео аварії Cessna 206 у Венесуелі, яке знімали безпосередньо в кабіні літака, який потерпів катастрофу.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У повідомленні йдеться, що Cessna 206 розбився 11 березня в районі міста Санта-Елена-де-Уайрен (штат Болівар на південно-сході Венесуели).

Місцеві ЗМІ повідомляли, що на борту повітряного судна було п’ятеро людей – пілот та четверо військовослужбовців армії. Борт врізався у верхівки дерев, а після цього впав у ліс.

В результаті трагедії загинули дві людини – полковник і сержант. Ще три людини отримали травми різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, аналіз даних з бортових самописців літака Boeing 737 Max 8, трагедія з яким сталася в Ефіопії, підтвердив схожість цієї аварії з авіакатастрофою літака цієї моделі в Індонезії, що сталася в кінці жовтня минулого року.

Міністр транспорту Ефіопії Дагмавит Могес розповів журналістам, що дані, отримані з "чорних ящиків" вказують на явні подібності між двома трагедіями і їх ретельно вивчать для подальшого всебічного розслідування. Варто відзначити, що більше ніякої конкретики з цього приводу міністр не повідомив, про що пише видання The Wall Street Journal.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у пасажирського чотиримоторного літака Avro RJ під час польоту у Швеції зламався та загорівся двигун.

Про це 16 березня повідомило Aftonbladet.

Відзначається, що попри масштабний збій роботи пілот вирішив продовжити політ.

Варто відзначити, що момент аварії двигуна відбувся, коли бортпровідники почали подавати каву, пасажири повітряного судна побачили через ілюмінатор вогонь, який охопив двигун.

Попри це, лайнер планово приземлився в аеропорту Мальмьо. Літак належить авіакомпанії BRA, на його борту було 80 пасажирів.

Також Знай.ua писав про те, що російські блогери зняли відео перед моторошною авіакатастрофою в Ефіопії.