Журналістів і уфологів завжди приваблювала місцевість поблизу американського містечка Розвелла, де стався знаменитий інцидент з НЛО. У 1947 року американці нібито збили літаючу тарілку і захопили одного або декількох прибульців. Це сталося давно, і зараз неможливо знайти докази або спростування цієї події. Цей інцидент став класичним уфологічним сюжетом.

У 2005 році відомий уфолог Нік Редферн разом з командою готував матеріал для чергового шоу. Він розповів, що група вирішила почати зйомки з гір Нью-Мексико. Тут розташована невелика обсерваторія, яку відмінно можна пов'язати з темою інопланетного, що і зробили телевізійники. Поки знімальна група налаштовувала техніку, уфолог блукав, вивчаючи околиці. Він випадково зустрів місцевого жителя.

Чоловік поцікавився, що тут відбувається і запитав:

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Будете знімати птеродактилів?"

Це питання шокувало і ошелешило дослідника паранормальних явищ. Він почав розпитувати нового знайомого про те, чому він запитав про древніх вимерлих ящерів, і що йому відомо.

Редферну знав, що періодично птерозаврів бачать в різних куточках планети. Наприклад, в початку 80-х років минулого століття жителі Пеннінських гір Британії зафіксували цілу серію цих нібито вимерлих ящерів. Навіть деякі сучасні ролики демонструють літаючих птеродактилів або істот, які дуже на них схожі. Багато користувачів скептично до цього ставляться, але чимало й тих, хто вірить в подібні розповіді.

Місцевий житель працює гідом. Виявилося, що сам він птеродактилів не бачив. Але про них йому безліч разів розповідали туристи. Один з них виразно бачив ящера – "он над тією горою…".

Гід розповів Ніку безліч цікавих подробиць про древніх істот. Той їх записав і хотів використати у шоу, але йому не вдалося це зробити. Перехід від інопланетян до птеродактилів здався журналістам і уфологам дуже неправдоподібним. Але не виключено, що це насправді правда.

Нагадаємо: провісник Апокаліпсису: людина-дракон увігнав в істерику Нікарагуа

Раніше портал "Знай.uа" писав: страхітливі монстри ожили перед кінцем світу: Нібіру вже близько

Як повідомлялося, чоловік зустрівся з лох-неським чудовиськом: звук був, немов "металевий"