Відомі блогери і творці популярного каналу на YouTube Slow Mo опублікували новий захоплюючий відеоролик. Slow Mo Guys – це науково-технічний розважальний канал. Він був створений у британському містечку Тема Гевіном Фрі. Через деякий час до нього приєднався Деніел Гручі. На даний момент їх творіння є найбільшим каналом сповільненого відео на YouTube. Блогери знімають різні захоплюючі ролики з використанням технології Slow Mo (сповільненої зйомки).

Одного разу хлопці задумалися про те, що рухається найшвидше пам'яті людства. Вони вирішили це зняти, і їм це вдалося. Вони продемонстрували, як насправді виглядає переміщення світла. Для цього вони використали спеціальну камеру, яка здатна знімати із швидкість 10 трильйонів кадрів в секунду. Швидкості камери виявилося цілком достатньо для того, щоб вона могла зафіксувати переміщення світла.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ролик дуже швидко став популярним. Він був опублікований на каналі 27 березня. Всього за 2 дні він набрав майже 1 мільйон 998 тисяч переглядів.

Один з авторів відео зазначив:

"У мене дивні відчуття, немов людина ніколи не повинна була це бачити. Ми немов потрапили в основу Всесвіту".

Відеозапис вийшов неймовірно захоплюючим. Користувачі у захваті від того, що Геву і Дену дійсно вдалося зафіксувати швидкість світла.

"Знай.uа" вже писав: серфер перелетів через піщану косу, зробивши стрибок на 15 метрів у висоту. Вражаючий трюк екстремала підкорив мережу. Він назвав його стрибком свого життя

Читайте також: екстремали видовищно пролетіли крізь ущелину. Вони відчули, як це - мати крила

Як повідомлялося, блогери зняли стрибки летючих риб в сповільненій зйомці. Це виглядає просто неймовірно

Нагадаємо: YouTube-блогери розчавили балони з фарбою в Slow Motion