Сексуальні переваги чоловіків у деякій мірі залежать від їх знаку Зодіака, що варто використовувати при виборі партнера. Передбачається, що темперамент з самого народження закладений в кожній людині, тому астрологія взялася визначити склад характеру по кожному знаку.

Овен

Йому властиві запальність, екстравагантність і цікавість. Такі чоловіки уперті, тому ініціативи у випробуванні чогось нового від нього не дочекаєшся. Йому потрібно м'яко натякати і як тільки чоловік усвідомлює, що бажання йому цілком до душі - він візьметься за справу з усією пристрастю. З технічної сторони у Овнів зазвичай все добре, але примусити його до чогось в спальні – заняття марне.

Телець

Тельцям подобається, щоб все було красиво і неспішно — з безліччю пунктів обов'язкової програми. Для таких чоловіків все починається ще в момент запрошення на будь-який захід, тому якщо він планує щось на вечір – це буде вищий клас. Варто відзначити, що з Тільцями суперечки марні. Також вони, як правило, дуже тактильні і чуйно реагують на дотики. Постарайтеся заскочити його зненацька, заготовте щось по-справжньому гарне — і не забудьте про збиті вершки.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Знак Зодіаку Телець

Близнюки

З цим знаком ніколи не можна передбачити, що в нього на думці, як йому хочеться зайнятися любов'ю. Ці чоловіки не знають, чого їм хочеться, однак це і є їх перевагою, оскільки це захоплююче.

В сексі з Близнюками найголовніше – не дати їм занудьгувати, при цьому вони з задоволенням підхоплюють будь-які ігри, швидко реагують на зміни диспозицій і активно пропонують свої сценарії.

Рак

Ці чоловіки дуже ніжні – вони можуть віддаватися прелюдії годинами, нескінченно збуджуючи і партнерку, і себе. Для того, щоб все почалося, достатньо лише бути грайливою, злегка неприступною і дражнити. Чоловіки цього знака Зодіаку із задоволенням займаються любов'ю при світлі місяця, біля води або під приємну, тиху, мелодійну музику. Якщо всі ці умови виконані, а дівчина романтична і кілька загадкова — можна не сумніватися, що секс буде феєричним.

Лев

Левам подобається, коли його обожнюють і кажуть йому про це. Ці пристрасні, темпераментні чоловіки обожнюють ігри з переодяганнями, тому доречно запастися парою-трійкою костюмів —сміливіше і повідвертіше.

У Лева зазвичай дуже чутлива шкіра голови ніжний масаж завжди приводить його в потрібний настрій, а якщо ще й шепотіти йому на вушко у цей час слова захоплення його торсом і всім, що там навколо знаходиться… Далі залишиться лише погладити по спині — це інша його ерогенна зона, і все відразу закрутиться з неймовірною силою.

Знак Зодіаку Лев

Діва

Ці чоловіки не вміють говорити про свої почуття і не прагнуть показати їх, але якщо у нього є почуття до дівчини, то він зробить всі зусилля, щоб їй було добре з ним. З цим чоловіком не можна бути наполегливою або прямолінійною — чуттєвість, ніжність, романтика. Він не показує емоцій сам — зате чудово відчуває, коли йому дарують, а також цінує вірність і хороше ставлення. І хоча Діви не найтемпераментніші, зате з ними дуже спокійно і тепло, а цього часом дуже не вистачає.

Ваги

Ще один непередбачуваний знак, оскільки відразу після початку чоловік може раптом згадати про важливу зустріч. Такі чоловіки люблять секс, а їх «так» може означати не тільки «немає» чи «може бути», але ще й «давай мотнемось за вином», і навіть «я тебе теж люблю». Довіряти словам цього чоловіка було б дуже легковажно, ігнорувати їх було б дуже нерозумно. Тут потрібно бути терплячою, ніжною, розпусною і скромною одночасно. І хоча це дуже складно, зате страшенно цікаво.

Скорпіон

Секс зі Скорпіоном однозначно стане одним з незабутніх. Ці чоловіки хапаються за будь-яку секс-затію з пристрастю і запалом, проявляючи при цьому і старанність, і бажання додати, наздогнати, перегнати, а потім ще раз повторити.

Його обраниці можна позаздрити, а також побажати побільше витривалості. Поруч з ним потрібно розслабитися, викинути з голови всі свої комплекси і уявлення про те, як ведуть себе гарні дівчатка.

Знак Зодіаку Скорпіон

Стрілець

Секс з цими чоловіками легкий, швидкий і веселий. Варто чекати брудних слів, оскільки вони обожнюють розмовляти під час процесу. В особливій фантазії зі Стрільцями немає необхідності — достатньо всього лише зустріти його на порозі у фартусі на голе тіло або взагалі голяка. Решту він на швидку руку придумає і зрозуміє сам. І організує все, що вам залишиться тільки слідувати за його чудовими поривами і насолоджуватися.

Козеріг

Його коник - оральний секс, притому в обох варіантах — як отримувати, так і робити. Цей чоловік практичний і владний, він любить домінувати, тому варто відразу приготуватися до ролі веденої. Власне, про таке мріє часом будь-яка жінка — побути м'якою і податливою в руках сильного і вмілого чоловіки.

Але ось спокусити такого чоловіка досить складно — він пунктуальний, зберігає вірність своїй половині, якщо вона є, і завжди керується здоровим глуздом, а не серцем.

Водолій

Чоловіки цього знака дуже цікаві, готові до будь-яких експериментів і обожнюють проводити час в красивій і цікавій обстановці. Вони люблять усе, що може збуджувати не тільки тіло, але й розум і очі.

Поряд з Водолієм добре відчувати себе злегка актрисою або уявляти, що ви разом дивитеся мелодраму з самими собою в головних ролях. Якщо вдасться досягти потрібного настрою і стану, секс з цим чоловіком буде хвилюючим, гарячим, різноманітним і трепетним.

Знак Зодіаку Водолій

Риби

Це ласкаві чоловіки, які люблять халати, затишок, плюшеві іграшки і великі ліжка з балдахінами. Вони займаються любов'ю докладно, м'яко, довго і старанно. Навіть якщо він виявиться не готовий до сміливих пропозицій, то постарається зробити все, щоб не засмутити і доставити задоволення в будь-якому випадку. Чоловіки під цим знаком Зодіаку не терплять нахабства і вульгарності, тому потрібно вдягнути красивий наряд, використати приємні парфуми і приглушити світло. Кілька ласкавих слів на вухо – і він ваш.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що сексологи назвали шість найпоширеніших помилок, внаслідок яких з відносин зникає пристрасть.

Як повідомляв портал "Знай.uа": астрологи розрахували кожному знаку Зодіаку ідеальний вік для шлюбу.

Також "Знай.uа" писав, що мережа в шоці від містичного відео, записаного на приховану камеру в одній з американських бібліотек.