Той, хто зараз це читає, очевидно - людина. І так, людям властиво помилятися і потрапляти в різні незручні ситуації. Часом бувають жорсткі обломи, які нагадують, що життя - підступна лиходійка.

Іноді відбувається так, що все перевертається з ніг на голову і йде далеко не так, як планувалося. На роботі, вдома і навіть на прогулянці. Скрізь нас підстерігають неприємності.

Єдина слушна порада - не варто приймати все близько до серця, а потрібно просто посміятися над ситуацією. Чого вам і бажаємо. Пропонуємо трохи розслабитися і подивитися на те, що відбувається з людьми. Слава Богу, що нас там немає, правда?

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто нагадати, що романтика і любов – безсмертні почуття, які існували всюди і у всі часи. Пропонуємо вам подивитися підбірку романтичних фотографій старого Львова і дізнатися, які місця для побачень закохані обирали понад століття тому. Кадри опублікував портал Фотографії Старого Львова. Як і більшість міст, найбільшою популярністю серед закоханих користувалися міські парки, яких у Львові було чимало.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 11-річний Карін Варіс Оламилекан з Нігерії з 6 років почав малювати і, зізнаємося чесно, домігся в цьому занятті неперевершених успіхів. Працює він в основному в жанрі гиперреалістичного портрету. Надихають його роботи Мікеланджело і нігерійського художника Аринце Стенлі. Кожен малюнок, який створює Карін, вражає нас чудовими деталями. Художник каже, що його натхнення виходить з усього, що відбувається навколо нього, особливо його надихає сім'я.

Нагадаємо, казкові герої жили в реальних замках: чарівні і величні будівлі, від яких захоплює подих і зараз.

Як повідомляв Знай.uа весна підкралася несподівано: життєві приколи, які піднімуть настрій будь-кого.

Знай.uа писав, киянин завів єнота і розповів, як це-жити з таким хижаком: примхливий жлоб з манікюром.