У квітні пощастить Козерогам, Терезам, Ракам і Овнам. Ненадовго в цей період фортуна відвернеться від Риб, Дів і Близнюків. Про це повідомляє астролог Влад Росс.

ОВНИ опиняться в сприятливих умовах для далеких поїздок. Відмінні можливості для бізнес-проектів. Квітень стане насиченим часом, який не можна упустити.

ТЕЛЬЦІ можуть кардинально змінити життя в другій половині місяця. Можливі несподівані ситуації та сюрпризи. Гарний час для відпочинку і оздоровлення.

БЛИЗНЮКИ можуть часто конфліктувати з оточуючими в квітні. Також не виключені удари долі у вигляді захворювань, складних ситуацій і несподіваних захворювань.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

РАКІВ очікує блискучий період. Удача буде супроводжувати в кар'єрі і роботі. Можуть досягти цілей і важливих вершин.

ЛЬВІВ стане вдалою перша половина квітня. Час реалізації планів і нових ідей. А ось у другій половині місяця потрібно бути акуратним з грошима і не робити необдуманих покупок.

ДІВ у квітні складеться непроста ситуація. Потрібно бути максимально акуратним, не виключені нещасні випадки. Дівам важливо не ризикувати і не міняти роботу в цей період.

ТЕРЕЗИ будуть щасливчиками місяця. Ситуації часто будуть складатися в їх користь і успіх буде супроводжувати у всіх сферах життя.

СКОРПІОНАМ пощастить у першій половині квітня. У них буде романтичний період з коханим. Обережність слід проявити в кінці місяця, можливі небезпечні ситуації на дорозі.

СТРІЛЬЦЯМ варто приготуватися до непростого періоду. Є ризик посваритися з бізнес-партнерами. Важливо зберігати холодну голову і не приймати імпульсивних рішень, спробуйте "пригальмувати".

КОЗЕРОГІВ очікують важливі події. Вони отримають широкі можливості, успіх, особливо у фінансовій сфері.

ВОДОЛІЯМ варто приготуватися до успіху у другій половині місяця. Можливе просування по кар'єрних сходах.

РИБАМ може бути непросто в квітні. Вони будуть переживати складні фінансові ситуації. Потрібно бути напоготові, адже їх спробують обдурити.

Нагадаємо, гороскоп для всіх знаків Зодіаку на квітень.

Як повідомляв Знай. ua, ці знаки Зодіаку зірвуть джекпот удачі в квітні. Вони стали головними щасливцями, їх очікують вкрай важливі події.

Знай. ua писав, що найкращий вік для шлюбу за знаком Зодіаку.