Існує поширений міф, що для схуднення необхідно відмовитися від вуглеводів. Але такі самообмеження дуже небезпечні для здоров'я. Відомий дієтолог-нутриціолог Лора Філіппова розповіла, яку кашу краще їсти на сніданок, щоб тримати себе у формі, забезпечувати організм корисними мікро - і макроелементами і бути завжди здоровим, передає Clutch.ua.

На першому місці за вмістом білка — кіноа — 4,4 гр білка на 100 гр каші (йдеться не про крупі, а про вже готової каші);
На другому гречка — 4 г білка на 100 гр каші;
Почесне третє місце займає пшоняна — 3,31 гр білка на 100 гр каші;
І четверте — перлова — 3,1 гр білка на 100 гр каші.

Обов'язково в порцію додавай 1 чайну ложку рослинної олії холодного віджиму (оливкової, кунжутної, лляної, гарбузової). Прекрасним доповненням до каші стануть овочі в будь-якому вигляді". — радить Філіппова.

Нагадаємо, раніше ми писали, що відомий дієтолог розповіла, який напій допоможе дуже швидко схуднути без шкоди для здоров'я: струнка фігура для самих ледачих.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, 10 продуктів, які можна спокійно їсти перед сном.

Як повідомляв "Знай.uа", відвідуючи ресторани швидкого харчування і дотримуючись дієти, твоя перша реакція – відмовитися від перекусу в приємній компанії. Однако не варто бути такими категоричними.

Також "Знай.uа" писав, що врач-дієтолог розкрила дієвий спосіб схуднути навесні, крім того цей метод дозволяє поєднати все корисне.

За Порошенка не голосуйте, але гроші беріть - Пальчевський. Вибори в Україні 2019