Впоратись з почуттям голоду під час дотримання дієти допоможуть корисні трав'яні збори.

Про це повідомила дієтолог Людмила Бабич.

Вона розповіла, що у народній медицині є неймовірна кількість рецептів для зниження відчуття голоду, особливо коли ви розпочали худнути. Проте не всі вони безпечні, як би не здавалось. Адже так само, як і у звичайних ліків у травах є різного роду протипоказання.

"У народній медицині кілька десятків, а то і сотень, рецептів для зниження почуття голоду. Але варто пам'ятати, що далеко не всі трави можна вживати без схвалення лікаря. До того ж, так само як і у ліків, у лікарських трав є протипоказання, тому завжди потрібно враховувати особливості організму, наявні недуги і переносимість тих чи інших речовин", - зазначила дієтолог.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Людмила Бабич розповіла, що рекомендує доволі простий проте дієвий метод для зниження відчуття голоду. За її словами потрібно випити всього одну склянку кип'яченої води з ложкою меду та кількома краплями свіжо вичавленого лимону.

Дієтолог розповіла, що саме завдяки такому напою протягом дня ви зможете забезпечити свій організм корисними мікроелементами та позбавитись почуття голоду.

"Рекомендований простий і безпечний рецепт - на склянку теплої (не гарячою) кип'яченої води беремо 1 чайну ложку меду, видавлюємо кілька часточок лимона, розмішуємо і п'ємо маленькими порціями. 3 склянки цього напою, випиті протягом дня, забезпечать організм корисними мікроелементами, позбавлять від почуття голоду, прискорять процес позбавлення від зайвих кілограмів і запустять механізм самоочищення організму", - говорить лікар.

У свою чергу народні цилітелі рекомендують звернути увану на настій з листя кульбаби, квітів пижми та подорожника. Проте тут же попереджають, що скрізь потрібно уважно вивчити нормальне дозування, яка попередньо вказана на упаковці.

Нагадаємо, 10 продуктів, які можна спокійно їсти перед сном.

Як повідомляв "Знай.ua", відвідуючи ресторани швидкого харчування і дотримуючись дієти, твоя перша реакція – відмовитися від перекусу в приємній компанії. Однак, не варто бути такими категоричними.

Також "Знай.ua" писав, що лікар-дієтолог розкрила найдієвіший спосіб схуднути навесні, крім того цей метод дозволяє поєднати все корисне.

За Порошенко не голосуйте, але гроші беріть - Пальчевський. Вибори в Україні 2019