Відвідуючи ресторани швидкого харчування і дотримуючись дієти, твоя перша реакція – відмовитися від перекусу в приємній компанії. Однак, не варто бути такими категоричними.

Існують такі страви, навіть у фастфуді, які не зашкодять твоїй фігурі і ви не зїсте зайвих калорій, - пише medical daily.

Салат

Салати є в будь-якому меню ресторану швидкого харчування. Выддайте перевагу овочевый страві замість жирних нагетсів. Багато закладів пропонують самомому обрати інгредієнти для вашої страви. Не обирайте салати з майонезом, замініть його олією. У середньому калорійність такої порції не буде перевищувати 150 калорій.

Рол з лавашем

В середньому калорійність такого ролу – 220 калорій. Звичайно, істотно знижується калорійність страви за рахунок лаваша, він менш калорійний, ніж звичайний хліб. Але варто окрему увагу приділити начинці. Обирай натуральні інгредієнти – варене м'ясо або рибу, овочі, не використовуйте заправку з майонезом, замініть соусом з томатів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Суші

Суші – поєднання гарніру, овочів і риби. Порція ролів – до 150 калорій. Плюс такої їжі ще в тому, що ти запросто можеш взяти перекус на роботу. Єдине - не зловживайте соєвийсоус, у ньому багато солі.

Піца

Піца – одна з улюблених страв мільйонів людей, однак ті, хто хочуть позбутися зайвих кілограмів, відмовляються від неї. І знову слід лише проконтролювати інгредієнти, які входять до її складу. Забудьте про майонез. Також варто відмовитись від смажених грибів, замініть свіжими, а також замість жирної шинки чи ковбасок оберіть варену курячу грудку. І головне - не цілу піцу, а невеликий шматочок, калорійність якого буде в межах 250 калорій.

Кекс

Якщо тобі захотілося десерту до кави або чаю, можеш дозволити собі невеликий кекс. Вибирай без кремової начинки та шоколаду. Дозволені добавки – цедра лимона або родзинки. Калорійність кексу в межах 400 калорій, що менше, ніж в морозиві або кремовому торті.

Нагадаємо, дієтологи порадили найкращі продукти для весняного схуднення.

Як повідомляв портал Знай.ua, фахівці назвали десять найкращих продуктів для вечірнього перекусу.

Також Знай.ua писав про те, що дієтологи пояснили переваги харчування під час Великого посту.