Відомий астролог Павло Глоба поділився своїми рекомендаціями на цей тиждень для кожного знака Зодіаку.

Овен

Цей тиждень ідеально підійде для вирішення справ, але доведеться постійно боротися зі стресом, тривогою і втомою. Перші дні квітня найбільш вдалі для спроб досягти успіху в сфері фінансів та на роботі. Не забувайте про відповідальність рішучості і відповідальність.

Телець

На цьому тижні Тельцям треба наступати, бути активними, цілеспрямованими. Зірки найбільш творчими будуть 2 і 3 числа, тому удача посміхатися частіше всього буде саме у вівторок і середу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Близнюки

4 і 5 квітня удача посміхнеться Близнюкам. Глоба радить не розслаблятися у вівторок, оскільки це буде найбільш несприятливий і небезпечний день тижня. Далі ситуація знову покращиться.

Рак

Павло Глоба відзначає велику активність планет у вівторок, середу і неділю. У коханні Раків може погубити егоїзм. Для роботи і фінансових справ складний період, але й тут можна досягти успіху, якщо діяти мудро.

Лев

Левам варто остерігатися енергетичних вампірів, які можуть стати причиною серйозного погіршення настрою. Позитивна енергія зірок буде рости, поки не досягне свого піку 4 і 5 квітня. На вихідних буде складно підняти собі настрій.

Діва

Дівам слід зайнятися домашніми клопотами. Глоба закликає не боятися потопати в домашній рутині. Дівам буде корисно починати щось нове, але ближче до вихідних. 6 та 7 квітня - найпродуктивніші дні тижня.

Терези

Квітень почнеться для Терезів дуже сприятливо. Незважаючи на те, що спочатку місяць стане дуже продуктивним, потрібно буде дотримуватися правил. Астролог радить дотримуватися режиму, частіше відпочивати, не спілкуватися з неприємними людьми.

Скорпіон

Зірки і планети будуть на боці Скорпіонів, тому їм варто присвятити час складній роботі. Тільки після того, як їм вдасться вирватися з пут цих проблем, можна буде сфокусуватися на розвагах або хобі.

Стрілець

Це чарівний час, в який можуть відбуватися найдивніші події. Зірки намагаються допомогти Стрільцям вирватися з лап рутини. Їх життя стане більш змістовним і приємним.

Козеріг

2, 3 квітня та вихідні дні будуть для Козерогів часом сили, найсприятливішими днями. 4 числа навіть шосте почуття не допоможе Козерогам вийти сухими з води. Доведеться покладатися лише на здоровий глузд.

Водолій

Для Водоліїв цей тиждень може стати непростим періодом у сім'ї і на роботі. Також корисно буде міняти обстановку навколо себе. Потрібно починати рух уперед. Ідеальні дні для романтики — 4 і 5 квітня.

Риби

На цьому тижні закон тяжіння допоможе Рибам знайти бажане. Сила думки стоїть вище умінь і віри в себе, але не може працювати без них повноцінно. Рибам варто не забувати про це 6 квітня - в найнебезпечніший день тижня.