У цьому році, як багато хто міг помітити, погода неймовірно непередбачувана. Вона підносить нам велику кількість сюрпризів. У багатьох регіонах помічені стрибки температурного стовпа. Зафіксовані райони з аномально теплою зимою, а також з весною, яка перетворюється на холодну і сніжну бурю. На Далекому Сході квітнева бура навіть зараз дивує жителів. За лічені хвилини снігова завірюха змінюється ясним блакитним небом, яскравим сонцем і навпаки. У цьому місці вперше зафіксовані настільки швидкі переходи погодних умов з однієї стадії в іншу.

На думку конспірологів, на Землю таким чином впливає Місяць. Знаменитий американський уфолог Скотт Уорінг спостерігав за земним супутником і виявив на ньому дещо незвичайне. Він випадково натрапив на металеву структуру всередині одного з кратерів. Вона дуже сильно нагадує інопланетну споруду. Експерти припустили, що ця конструкція належить расі прибульців з таємничої планети Нібіру.

Судячи з усього, саме після виникнення цих установок на Землі і почалися погодні катаклізми. Уорінг вважає, що супутник окупувала вбивча планета. Всі технології, які з'являються на території Місяця, негативно відбиваються на земній атмосфері. Це говорить про те, що супутник більше не належить Землі – він лише виводить її з ладу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Уфолог ділиться своїми знахідками у відкритому доступі. Він повідомив, що NASA з якоїсь причини видаляє приблизно половину його публікацій. Головне для Скотта – не заробіток. Він хоче, щоб від людства перестали приховувати правду, як це робиться зараз. Експерт вважає, що його борг – попередити народ про те, що інопланетяни дуже скоро можуть напасти на Землю, і до цього потрібно бути готовими. Судячи з усього, дивні і незвичайні умови з хурделицею і гроза в кінці зими – це лише початок природних лих, які викликає смертоносна Нібіру.

Раніше "Знай.uа" писав: над військовою базою пролетів трикутний НЛО, залишивши таємничий знак, у Зоні 51 розводять руками

Нагадаємо: знаменитий Розуелл став притулком надприродних істот, такого немає більше ніде

Читайте також: колишній президент Польщі розповів про прибульців, вони приберуть нас, разрубят навпіл, Земля паде