У США інопланетяни нагадали землянам, що вони не одні. Американський уфолог випадково зміг зняти на відео дивний об'єкт трикутної форми, який випромінював яскраве світло, недалеко від військової бази Райт-Паттерсон в штаті Огайо.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Express.

НЛО 4
НЛО 4

Автор відеозапису заявляє, що підозрілий літаючий апарат зробив три кола над районом, перш ніж покинути його. Розглянути загадковий об'єкт не вдалося через випромінюваного ним дуже яскравого світла. Так званий політ НЛО викладений якимсь Майклом на каналі MrMBB333 на популярному відеохостингу.

Морське НЛО
Морське НЛО

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Крім яскравих миготливих точок на відео дійсно нічого немає, однак "сенсацію" активно підхопили ЗМІ. Втім, за словами місцевих жителів, подібне відбувається в цих краях досить часто і може бути наслідком експериментів військових.

Варто нагадати, що китайське національне космічне управління (CNSA) вперше опублікувало панорамні знімки, які зробив зонд місії "Чаньэ-4" (chang'e-4) на зворотному боці Місяця. На знімках можна спостерігати посадковий модуль і місяцехід, який зараз досліджує кратер Кишеня на супутнику Землі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мешканка Філіппін Діана Міккельсен з міста Балабаган знайшла в морі дивну істота, яка була зовсім не схожа на живу. Вона була прозорою і схожа чи не то на шматок пластику, чи то на інопланетне створіння. Складно уявити, що це прозоре на вигляд істота є живим організмом і як виявилося не з іншої планети, а з Землі.

Дівчина побачила, як на мілководді плавають дивні прозорі створіння. Спочатку дівчина прийняла їх за сміття — вже сильно вони були схожі на маленькі пластикові пляшки, але придивившись, зрозуміла, що це живі істоти.

Нагадаємо, вчені відкрили дивовижний світ: паралельний Всесвіт - реальність, час йде назад.

Як повідомляв Знай.uа уфолог опублікував сенсаційні докази: НЛО існує і з цим більше неможливо сперечатися.

Знай.uа писав, як НЛО зазнав аварії в маленькому містечку Розуелл і став найбільшою таємницею ХХ століття: історія, яка турбує людські уми донині.