Жахливе явище в небі жителі США зняли в суботу, 24 листопада. Відповідне відео з'явилося у відеохостингу YouTube.

В американському штаті Колорадо над Денвером утворилося величезне скупчення хмар. Вони і привернули спочатку увагу очевидців.

Справа в тому, що місцеві жителі вперше бачили в цьому регіоні криваво-червоні хмари. При цьому в цих незвичайних хмарах чітко було видно непізнаний літаючий об'єкт. Він ніби падав на землю.

Налякані очевидці описали містичний об'єкт як "НЛО з пекла".

Популярні новини зараз
Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Відео зафіксувала експерт з паранормальних явищ Джессіка Оуен Клейн, яка тривалий час досліджувала і відстежувала НЛО, але ніколи не розраховувала побачити інопланетне дію подібного масштабу.

Раніше повідомлялося, що наша галактика не сповнена тільки таємниць, але і небезпек. Щоранку ми відкриваємо очі, і не знаємо, залишилися багатостраждальній планеті Земля тисячоліття або лічені тижні.

Так, вчені виявили в Чумацькому шляху, неподалік від Землі дивний об'єкт з несподіваними властивостями. "Космічний змій", як назвали його вчені, складається з трьох окремих тіл, два з яких є складовими зірки Вольфа-Райе.

Такі об'єкти зазвичай існують недовго, через відведений їм понад термін існування, вони вибухають потужним вибухом, як гиперновые зірки, змітаючи всі космічні тіла на своєму шляху. На думку вчених, якщо "Змій" надумає припинити своє існування і вибухнути, сила даного вибуху буде сильніше енергії Сонця за весь час його існування.

Нагадаємо, на картах Google знайшли таке, від чого волосся стає дибки. Фахівці відзначили, що візерунки мають форму спіралей.

Як повідомляв Знай. ua, поблизу Землі дозрів для вибуху дивний об'єкт, сильніше енергії Сонця. "Космічний Змій" загрожує нашій планеті.

Знай. ua писав, що десятки куль розділялися, зливалися і змінювали форму: в небі зняли страшне, незрозуміле явище. У США побачили незвичайне явище в небі.