В Україні показали четвертий випуск романтичного реаліті-шоу "Холостяк-9", що показують на СТБ. Було чимало пристрастей і навіть розгорівся перший серйозний скандал. Проект же на цьому тижні покинули відразу дві учасниці.

Тиждень був дуже емоційним для багатьох дівчат. Без троянд поїхали додому Аня і Настя. Головний герой шоу Микита Добринін не побачив з учасницею з Миколаєва, 28-річною економісткою Ганною, можливого розвитку відносин. Аня, на думку Добриніна, так і не змогла висловити йому свої почуття особисто, а не на камеру.

"Немає продовження, ми не розуміємо один одного, дозволь я тебе проведу", - сказав Добринін на церемонії вручення троянд.

Під час же четвертого випуску Микита запросив дівчат на групове побачення на Кіпрі. Він зазначив, що Марина - дуже ділова дівчина, Аня - спокійна, холоднокровна, Юля - закрита. На Кіпрі він привів дівчат на фабрику квітів, де вирощують не тільки троянди, але і роблять парфуми та навіть алкогольні напої. Вони вирішили робити свічки своїми руками. Аня була єдиною, хто залишився незадоволеним витівкою.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відзначимо, що Марина запропонувала зіграти в гру "Я ніколи не ...". Микиті ця витівка сподобалася, тому вони почали грати. В результаті теми дійшли до сексу. Аня зізналася, що ніколи не мала інтимний зв'язок на першому побаченні. Микита ніколи не займався сексом в автомобілі, а Юля його здивувала — вона відверто зізналася, що одного разу пішла на такий експеримент. Марина розповіла, що у неї не було сексу втрьох. А Микита був відразу з двома дівчатами.

Нагадаємо, що зірка "Холостяка" пішов у спецназ, тепер шукає наречених з пістолетом у руках.

Як повідомляв портал Знай.ua, екс-учасниця "Холостяка" потрапила до лікарні.

Також Знай.ua писав, найбажаніший холостяк України показав наречену.