Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що побував на полігоні.

На своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія опублікував відео, на якому він бігає з пістолетом і стріляє. За словами самого холостяка, на полігоні він побував разом зі своїми грузинськими друзями зі спецназу. Звичайно, для занять стрільбою на полігоні Іраклі надів спеціальну форму, щоб було тепло і комфортно. Варто зазначити, що у відео додано прикольні спецефекти, які роблять його більш пафосним, але видно, це було зроблено задля жарту.

У підписі до відео Іраклі Макацарія розповів про свої пригоди на полігоні. "Сьогодні я зі своїми друзями зі спецназу Грузії побував на полігоні! Ми навчалися стрільби і реагування в екстремальних ситуаціях, вважаю, що кожен чоловік повинен володіти навичками оборони себе, родини і своєї батьківщини. Шалено натхненний сьогоднішнім днем і обов'язково буду відвідувати такі заняття ще", - розповів шоумен.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію Іраклі. Одним його образ сподобався, вони засипають шоумена компліментами в коментарях. Але деякі дівчата помітили, що Макацарія змінився, і запитують, чи все з ним добре.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" зізнався, що думає про українських дівчат. Відомий грузинський холостяк увірвався в український шоу-бізнес і щільно засів у ньому. На одній з вечірок він розповів, чому йому подобаються українські дівчата.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.