Відомий в Україні 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що йому надали честь вручати номінантам нагороду Best Fashion Awards 2018, яка є почесною премією в галузі моди.

Так, на сторінці шоумена з'явився ряд фотографій, на яких Іраклі позує в стильному костюмі, пошитому на замовлення. Також на ньому біла сорочка, а в нагрудній кишені піджака червона шовкова хустинка. Макацарія на фото стоїть в оточенні журналістів і камер, серед яких Катя Осадча і кореспондентка ТСН Даша Щаслива. Також є фото безпосередньо зі сцени церемонії.

"Сьогодні відбулася урочиста церемонія нагородження Best Fashion Awards 2018, почесна премія в галузі моди. Я вперше був не тільки гостем, але і вручав приз в номінації «Натхнення». Спеціально для цієї події Серж Смолін пошив мені костюм, в якому я відчував себе дуже круто серед акул fashion індустрії і отримав масу компліментів. Хочу ще раз привітати всіх переможців і поділитися з вами першими фотографіями вечора", - підписав фотографії Іраклі Макацарія.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Прихильники шоумена і продюсера в захваті від його дефіляди і почали обговорювати нові фотографії на сторінці Іраклі.

"Ось це так. Ви дуже красиві. Вітаю, Іраклі!", "Іраклі, Ви втілення справжнього сучасного грузинського чоловіка з великої літери. Строгість, стиль, елегантність – це Ваш коник", "Навіть якщо б Іраклі вийшов голий на це вручення, без костюма, то все одно отримав би максимальну кількість компліментів", "На тлі українських чоловіків Іраклі просто Бог", Іраклі, ти виглядаєш супер, костюм тобі личить", - пишуть захоплені прихильники шоумена.

Нагадаємо, Іраклі Макацарія вперше розповів про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа писав, що Іраклі Макацарія показав свою гнучкість.