В Україну прийшло довгоочікуване тепло, а це говорить про те, що саме час прибрати теплі боти і змінити на улюблені туфельки і ідеальні білі кросівочки. Дизайнери розповіли, з чим у новому сезоні носити ці елегантні елементи одягу, що б бути в "темі" і в "тренді". І не варто забувати, що фішка нового сезону — прозорі шкарпетки.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Cosmopolitain.

Саме, тренд на прозорість "прийшов" і до цього предмету гардероба. Обирай напівпрозорі шкарпетки ніжних пастельних відтінків, класичну сіточку, декоровані горохами або яскравими смужками і поєднуй з взуттям, граючи на контрастах або, навпаки, підбираючи в тон. Найцікавіші поєднання ми підгледіли у зірок street-style. Дивись і бери на замітку.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Варто нагадати, що відома австралійська модель Міранда Керр, яка народила другу дитину 10 місяців тому знову перебуває в цікавому положенні. Зазначається, що малюк стане вже другою загальною дитиною для Міранди Керр та її чоловіка Евана Шпігеля. Більш того, представники пари вже встигли також підтвердити вагітність моделі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 33-річна Ірина Шейк покрасувалася на обкладинці бразильської версії Vogue. Російська модель з'явилася в стильних образах і засвітилася відразу на двох обкладинках квітневого номера. Шейк приміряла розкішний наряд верблюжого кольору з кільцями Burberry, а також в незвичайному комплекті з коричневим светром і хутряних трусиків Marcelo.

Нагадаємо, Кім Кардашьян виявилася злодійкою: ось у кого вона крала увесь цей час.

Як повідомляв Знай.uа 4-річна дівчинка підкорила Instagram: її стильні фото зачарували весь світ.

Знай.uа писав, Тодоренко вразила шанувальників неймовірним схудненням: як цукерочка.