Експерти підтвердили чутки про те, що Міжнародна космічна станція може бути під контролем інопланетян. 30 квітня уфологи повідомили, що космічне агентство NASA приховало новий доказ того, що НЛО насправді існує. Приводом для звинувачення став опублікований відеоролик. На ньому видно, як за спиною астронавта Ніка Хейга, який вийшов у відкритий космос, з'явився таємничий об'єкт, що світився. Після цього в ефірі почалися перешкоди, і його перервали.

Уфологам відомо, що це далеко не перший "збіг", коли ефір зникає одразу ж після того, як відбулося незвичайне явище. NASA всіляко заперечує не тільки контакти з прибульцями, але і той факт, що поблизу орбітальної станції з'явився НЛО. Останню подібну подію представники агентства пояснили відблисками Сонця, хоча на той момент воно ще не зійшло.

Вчора з'ясувалося, що в той день NASA приховало від громадськості ще одне підозріле явище. На кадрах були зафіксовані щонайменше два таємничих літаючих об'єкта невідомого походження. Один з'явився за спиною у космонавта і виглядав як яскраве тіло, а другий виник на горизонті з Землею. Він був темнішим і мав зовсім іншу форму. Це підтверджує одночасно 2 теорії. Про ніякі відблиски Сонця не може бути й мови, адже вони відбилися від обох об'єктів – перше. Друге – NASA дійсно приховує від людства факти існування розумної інопланетної цивілізації.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В агентства може бути кілька причин для приховування настільки важливої інформації. Можливо, воно веде секретні переговори з інопланетянами. Або ж дотримується наказу світового уряду про нерозголошення секретної інформації. Може бути, некомпетентність фахівців заважає відрізнити НЛО від сонячних відблисків. Кожна з цих версій може бути можливою. На їх фоні правдоподібним виглядає припущення про те, що прибульці захопили МКС, і NASA не розповідає про це, щоб люди не панікували.

Раніше портал "Знай.uа" писав: Нібіру випередила астронавтів на МКС сталася катастрофа, людство в небезпеці

Як повідомлялося, кратері Місяця виявили базу прибульців, NASA знову обдурила людство

Читайте також: біля Марса виявили життя всупереч нестерпним умов