На одному із зарубіжних сайтів, присвячених уфології і позаземним цивілізаціям, опублікували дивний і незвичайний знімок. Він був зроблений на запальній вечірці.

Три подруги весело проводили час, спілкуючись зі знайомими і друзями. Вони вирішили зробити на пам'ять знімок і попросили знайомого їх сфотографувати. У той момент ніхто з присутніх не помітив нічого незвичайного. Але коли дівчата побачили фотографію, вони були шоковані. На них чекав справжній сюрприз.

Неймовірно, але на знімку позаду однієї з подруг виникла таємнича істота. Виглядала вона дуже дивно – напівпрозора лиса голова з діагональними зіницями, які світяться. Якщо придивитися, можна побачити ліву руку гуманоїда, яка нагадує клешню тілесного кольору. Саме так вважає дівчина, що виявила на фото страхітливого чужинця. Вона припустила, що це прибулець з іншої планети. Судячи з усього, камуфляж, який робить його невидимим, на секунду дав збій – саме в той момент, коли було зроблене фото.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фотографія привернула увагу користувачів. Не всі поділяють думку про те, що це був гуманоїд. Прозвучали різні версії: про привидів, телепортації, хрономіраж та інші аномальні явища.

Скептики спростовують всі ці здогадки. Вони переконані, що це звичайна людина, сфотографована в русі з довгою витримкою. А можливо це пляма дивної форми на фіранках.

Знімок дуже швидко став популярним в мережі. Він шокував багатьох користувачів. Вони вважають, що на фотографію потрапив справжній привид.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, чому прибульці досі не зв'язалися з людьми, експерти назвали шокуючі причини

Читайте також: прибульці захопили контроль над МКС, NASA веде переговори. Уфологи виявили новий доказ існування інопланетян, яке космічне агентство приховало від громадськості

Як повідомлялося, на Місяці з'являються таємничі споруди, прибульці вторглися на супутник