Вчені повідомили про те, що вбивча планета вже пройшла пояс Койпера і запустила в бік Землі ракети

За підрахунками експертів, ці ракети наблизяться до Місяця вже незабаром. Вчені заявили, що їх можна буде спостерігати в потужні телескопи. Прилади вчених вже давно фіксують інтенсивне високочастотне коливання гравітаційних хвиль.

Гравітаційні хвилі
Гравітаційні хвилі

Конспірологи заявили, що зовсім скоро настане Апокаліпсис. Кінець світу станеться на Великдень, 28 квітня. Саме в цей день смертоносні ракети з ядерними боєголовками увійдуть в щільні шари атмосфери. Внаслідок цього вони розпадуться на величезну кількість бомб.

Ці бомби і стануть причиною глобальної катастрофи і загибелі всього живого на Землі. Конспірологи відзначили, що буде знищено не тільки людство, але і весь навколишній світ.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нібіру
Нібіру

Представники альтернативної науки стурбовані. Вони переконані, що у людей залишилося неймовірно мало часу. Тому уряд деяких країн негайно приступило до розробки програми з порятунку людства.

Щоб врятувати нашу планету, вчені намагаються створити спеціальний енергетичний щит – супутники, які будуть запущені на орбіту. Вони будуть випромінювати спецхвилі, які зможуть попередити Апокаліпсис завдяки вибуху інопланетних ракет в космосі.

Якщо не станеться дива, вже через 24 дні Землю знищить найпотужніша зброя, надіслана з Нібіру.

Апокаліпсис
Апокаліпсис

Раніше портал "Знай.uа" писав: Нібіру послала на Землю смертоносні промені, Апокаліпсис вже запущений

Нагадаємо: Нібіру з'явилася в небі над Білоруссю

Як повідомлялося, на Місяці з'являються таємничі споруди, які створили прибульці. Відомий уфолог вважає, що земний супутник окупували прибульці з Нібіру

Раніше портал "Знай.uа" писав про альтернативний Апокаліпсис. Всесвіт поглине гігантська бульбашка. Розпад вакууму вважається неймовірним варіантом кінця світу, який знищить абсолютно все