Вперше таємнича планета Нібіру згадується ще в древніх писаннях племен Майя. У них сказано, що людству загрожує темне майбутнє через зіткнення Землі з цією загадковою планетою, яка не має координат. Вважається, що червоно-чорна планета може знищити Землю, навіть не зіткнувшись з нею. Існує кілька версій походження Нібіру. Нещодавно з'явилася нова – доволі цікава.

Нібіру
Нібіру

Експерти припустили, що таємнича планета – це наша Земля, яка здійснила подорож у часі і просторі. Вона раптово повернулася через глобальні катаклізми або зміщення часових рамок, що і стало причиною несподіваного стрибка. Складно сказати, що саме стало точкою відліку. Існує думка, що всьому виною зіткнення двох чи більше гігантських чорних дір. Якщо це дійсно так, то дисбаланс і перехід в наш час здається цілком реальним.

Нібіру
Нібіру

І тепер Нібіру, тобто постапокаліптична Земля, хоче повернутися на своє місце. На ній відсутнє будь-яке життя. А від досягнень і розробок не залишилося і сліду. Червоною планета стала через зміщення в часі, а чорною її зробили катаклізми. В її пам'яті могла залишитися інформація про колишнє місцезнаходження, куди вона і збирається повернутися. Якщо це станеться, відбудеться катастрофічне зіткнення, про яке і попереджало плем'я Майя.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

В той момент, коли Нібіру повернеться до точки початку руху, існуюча нині Земля буде знищена. Глобальний катаклізм переніс таємничу планету з майбутнього в наш час. Якщо вона стане на орбіту Землі, людству прийде кінець.

Нібіру мчить до Землі
Нібіру мчить до Землі

Раніше портал "Знай.uа" писав: Нібіру послала на Землю смертоносні промені, Апокаліпсис вже запущений

Нагадаємо: Нібіру з'явилася в небі над Білоруссю

Раніше портал "Знай.uа" писав про альтернативний Апокаліпсис. Всесвіт поглине гігантська бульбашка. Розпад вакууму вважається неймовірним варіантом кінця світу, який знищить абсолютно все

Читайте також: Нібіру забирає сонячну енергію, людству загрожує темрява і повна деградація