Кожна фаза Місяця по-своєму впливає на долю, самопочуття і життя людини. Авторитетні астрологи кажуть, що якщо ви хочете побудувати успішне і щасливе життя, слід завжди зважати і навіть "радитися" з супутником Землі. Всі знаки Зодіаку, хоча і мають кожен свою планету, так або інакше підпорядковуються Місяці. Місяць визначає біоритми людини. І якщо бути слухняним "Нічний Цариці", то вона призведе до найкращим результатам.

5 квітня очікується молодик. Експерти розповіли, чого категорично не можна робити в цей день.

5 квітня астрологи рекомендують ретельно підбирати слова, щоб не наговорити зайвого і не спровокувати непотрібний конфлікт. Також варто уникати пустих розмов, особливо з енергетичними вампірами або нечесними людьми. Від агресивно налаштованих рекомендується триматися подалі.

Також у цей день не варто допускати сумні думки або нудьгу. Позитивний настрій має повністю витіснити нерішучість, сумніви і розчарування.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

5 квітня потрібно прислухатися до здорового глузду і не приймати рішення, не обдумавши. Астрологи рекомендують до 10 квітня не потурати імпульсивним думкам, ідеям і примхам, так як вони можуть завести в глухий кут і віддалити від мети.

Всі зміни потрібно проводити поступово та розмірено, інакше життя перетворитися на кошмар. Не можна вестися на авантюри, а в будь-яких незрозумілих ситуаціях краще шукати компромісні рішення.

Знай.uа публікував прогноз для кожного знака Зодіаку: хто і як переживе молодик, до чого варто прислухатися, а чого остерігатися.

Читайте також: місячний календар городника - 2019 - як, заручившись підтримкою Місяця, виростити кращий в Україні урожай і не жебракувати цілий рік.

А чи знаєте ви, що 5 квітня крім молодика, ще й велике церковне свято? Про правила поведінки і прикмети цього дня читайте в нашому недавньому матеріалі. Нехай вищі сили оберігають вас!