Астропсихолог Валентина Виттрок повідомила про те, що в квітні буде кілька дат, коли буде панувати підвищена нервозність між людьми. Особливо акуратними у ці дні варто бути мінливим знаків Зодіаку – Рибам, Дівам і Стрільцям.

5 квітня 8:52 відбувся Молодий Місяць. У цей день можна складати плани на майбутнє і загадувати бажання. Шанси на їх здійснення збільшуються.

6-7 квітня варто бути напоготові. Не найсприятливіший час. Краще приділити цей день садово-городнім робіт.

9 квітня планета успіху Юпітер почне рухатися у зворотному напрямку. В цей період краще не робити серйозних дій і не підписувати важливих документів. У цей час можна вчитися новому і шукати своє місце в житті.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

14-15 квітня потрібно проявити обережність. Особливо важливо бути обережним на дорогах і в поїздках.

18 квітня знаходження Меркурія в Овні і його підтримка Марса в Близнюках, незважаючи на ретроградність Юпітера, зробить день активним у професійному відношенні - головне, не допустити, щоб його енергія пішла в слова на шкоду конкретних справах.

19 квітня Повня зробить людей особливо емоційними. Потрібно стримувати себе, щоб не посваритися з оточуючими.

20-21 квітня Місяць знаходиться в знаку Скорпіона. Це зробить людей особливо емоційно вразливими. У ці дні саме невинне зауваження може образити.

23 квітня можливі перепади настрою і проблеми зі здоров'ям. Важливо поберегти себе і не перепрацьовувати.

Нагадаємо, ці знаки Зодіаку ніколи не будуть разом, як би не намагалися.

Як повідомляв Знай. ua, астрологи назвали самих ласкавих і ніжних знаків Зодіаку.

Знай. ua писав, яким стане квітень для кожного знака Зодіаку.