Мешканка Вінниці Надія Щербань, яка володіє видатним бюстом, нещодавно знялася в новому українському серіалі. Його прем'єра анонсована вже на літо поточного року, а зйомки проходили в столиці нашої країни.

Сестра дівчини Юлія розповіла про це: "Оскільки Надя вже має чималий досвід у телевізійних проектах, до неї через соцмережі звернулися представники і запропонували стати героїнею в одній із серій. Вона, безумовно, погодилася, адже любить пробувати себе в чомусь новому. Успішно пройшла кастинг. Комедійний серіал і присвячений медичної тематики. Надія зіграла роль пацієнтки, яка прийшла до фахівця з проблемою - постійно зростають груди. І процес нічим не можна зупинити. Їй погодилися допомогти. Яким буде фінал - глядачі зможуть побачити незабаром. Назва серіалу і основний сюжет поки тримаємо в секреті. Надя дуже задоволена, зйомки були цікавими".

Надія Щербань

Варто відзначити, що Надія з її 11 розміром грудей кілька років тому стала володаркою титулу "Найбільший натуральний бюст України" і отримала відповідний диплом від Книги рекордів України. Вона брала участь у фотосесіях, а також входила в команду "Вінницькі" популярного гумористичного шоу "Ліга сміху". Примітно, що номер з її участю під назвою "Очі дівочі" на Youtube-каналі набрав понад 1,6 мільйона переглядів. Навіть ведучий Володимир Зеленський на момент зйомки не втримався і злегка притулився до пишних форм прямо на сцені. З тієї причини, що серце 29-річної вінничанки поки ще вільне, вона щодня отримує море повідомлень від своїх шанувальників. Вільний від зйомок час Надія витрачає на роботу майстром манікюру, а також допомагає сестри Юлі в її вихованні дітей, оскільки вона захищає наш мир і спокій на тимчасово окупованій території України.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомий дієтолог-нутриціолог Лора Філіппова розповіла, яку кашу краще їсти на сніданок, щоб тримати себе у формі, забезпечувати організм корисними мікро - і макроелементами і бути завжди здоровим.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": під Миколаєвом живе бабуся, яка виглядає настільки чудово і впевнено, що здогадатися про те, що вона має правнуків, неможливо.

Також "Знай.uа" писав, що американка відправилася в поїздку і пропала на тиждень. Причиною її таємничого зникнення став нещасний випадок, з якого вона дивом вибралася.