Вчені повідомили, що найбільшу небезпеку для Землі становить смертоносна планета Нібіру. Експерти стурбовані, адже за прогнозами, вона може завдати руйнівні візити двічі за місяць – 21 і 28 квітня.

Якщо перший напад ще може виявитися невдалим, то після другого вже не виживе ніхто. На Великдень червоно-чорна планета завдасть Землі найпотужнішого удару, який знищить все живе.

Нібіру
Нібіру

Конспірологи і уфологи вважають, що в квітні цілком може статися Апокаліпсис, адже вбивча планета впевнено рухається до Землі – її траєкторія не змінилася.

Альтернативні вчені повідомили про те, що Нібіру 21 квітня наблизиться до Сонця і трохи там затримається. Вона зависне таким чином, що повністю перекриє доступ сонячних променів на Землю. Наша планета дуже швидко охолоне і почне замерзати. Вчені відзначили, що в деяких куточках планети цей процес уже стартував.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Падіння температури на Землі досягне абсолютного нуля, який становить мінус 273 градуси за Цельсієм.

Конспірологи заявили, що вони зробили такі висновки завдяки вивченню календаря древньої цивілізації Майя. Але офіційна наука поки не підтвердила цю інформацію.

календар Майя
календар Майя
Календар Майя

Її представники заспокоюють людей – панікувати поки рано. Небезпека мине людство. Температура на Землі просто не може досягти абсолютного нуля, тому повне замерзання їй точно не загрожує. Вчені нагадали, що у нашої планети є власне джерело тепла, яке не дасть їй замерзнути. Його температура перевищує позначку 6 тисяч градусів за Цельсієм.

Ще жодного разу в історії абсолютний нуль не фіксувався навіть у космосі.

Нібіру
Нібіру

Раніше портал Знай.ua писав про альтернативний Апокаліпсис. Всесвіт поглине гігантська бульбашка. Розпад вакууму вважається неймовірним варіантом кінця світу, який знищить абсолютно все

Читайте також: Нібіру послала на Землю смертоносні промені, Апокаліпсис вже запущений

Знай.іа розповідав: експерти попередили про те, що через 100 років наша планета перетвориться на гарячу точку, цілі держави будуть стерті з лиця Землі