Загадковою історією поділився український фотограф Олександр Купрієнко. Подія сталася досить-таки давно, проте чоловік зважився розповісти тільки зараз, в надії знайти відповіді. Вся історія зводиться до одного загадкового знамку, на якому випадковим чином вдалося сфотографувати таємничу невідому фігуру. Про це повідомляє Україна Аномальна.

Так за словами чоловіка історія сталася 8 років тому. 26 серпня 2011 року фотограф разом з друзями поїхав відпочити в одне мальовниче місце – Блакитні озера.

Блакитні озера на Чернігівщині - місце зйомки примари на карті

Відпочиваючі пробули там зовсім недовго, а коли почало сутеніти стали збиратися до дому. Саме тоді чоловік і зробив фатальний знімок багаття, який перевернув все його життя.

Фото примари

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловік був вражений. Що потрапило в об'єктив його камери? Примара? Адже на звичайний дим від багаття навряд чи схоже.

Я відпочивав з друзями на так званих Блакитних озерах на Чернігівщині. Це Ріпкинський район, село Олешня. Коли стемніло, почали збиратися, зупинилися у родичів, які живуть в селі Заводське, що поруч. Вечір був прохолодний, тому вогнище не гасили поки не зібрали речі. Я люблю фотографувати, не професіонал, і вирішив спробувати познімати в різних режимах озеро, багаття, берег і т. д. Вже по приходу в будинок переглянули фото і помітивши силует над багаттям, жартували що зняли примару, так як у всіх версія була що це дим від багаття. Тільки через день по приїзду додому в Бровари я скинув фотографії на комп'ютер і... був у шоці. Особливо, коли освітлив знімок і зробив контрастніше на фотошоп.

При детальному розгляді фотографії помітна фігура жінки, чи дівчини, яка ніби стрибає над багаттям. При збільшенні контрастності і яскравості можна помітити обличчя.

Чоловік категорично виключив можливість пробігання перед або за вогнищем когось з людей так як добре пам'ятає моменти зйомки.

Нагадаємо, на камеру зняли потойбічну сутність. Чоловік зазначає, що щось явно було живим: воно якимось чином контактувало з ним.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в старовинному особняку зловили привида. З 1950 року до середини 1960-х особняк працював як пансіонат і вже тоді були повідомлення про незвичайні явища в його стінах.

Також "Знай.uа" писав, на вечірці сфотографували гуманоїда. Користувачі мережі вважають, що це міг бути прибулець, привид або інша аномалія.