Вчені повідомили про нову небезпеку, що загрожує Землі. До планети летить величезне космічне тіло, розмір якого сягає 30 кілометрів. Воно може знищити людство, шансів на порятунок практично немає. Єдиний сценарій, який не зітре все з лиця Землі – це падіння астероїда в глибоку водойму.

Через свої розміри і загрозу космічна скеля може позмагатися зі смертоносною планетою Нібіру.

Нібіру
Нібіру

За словами експертів, якщо астероїд впаде на планету, його удар можна буде порівняти з одночасним точковим вибухом 17 ядерних боєголовок. Він був виявлений в кінці березня за допомогою телескопа Hubble.

Астероїд летить у бік Землі зі швидкістю 65 тисяч кілометрів на годину. Точна траєкторія його польоту поки невідома. Ймовірно, він пройде дуже близько поруч з Місяцем і навіть може його зачепити. Якщо ж небесна скеля пролетить поблизу нашої планети, її гравітація може притягти астероїд до себе. У цьому випадку трагедія неминуча.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

NASA повідомило, що якщо астероїд впаде на Землю, кінця світу не уникнути. Вчені нагадали про те, що 65 мільйонів років тому астероїд діаметром 4.5 кілометри знищив на планеті динозаврів. Нагадаємо, розмір скелі – 30 кілометрів. У разі зіткнення Земля може бути повністю знищена.

Стривожені вчені попередили:

"Забудьте про Нібіру, Землю наздожене більш страшна загроза".

Залишається лише сподіватися на те, що астероїд змінить свою траєкторію або впаде в Байкал. Це істотно пом'якшить удар і врятує мільярди людей.

Раніше портал "Знай.uа" писав: "Астероїд Судного дня" подарував астрономам неймовірний сюрприз, знайдені сліди. Зонд НАСА допоміг вченим виявити воду на найнебезпечнішому астероїді Сонячної системи

Читайте також: зонд виявив прибульців на астероїді Рюгу

Як повідомлялося, космос здригнувся від вибуху, японський зонд бомбардував астероїд Рюгу. Бомба, скинута Хаябуса-2, утворила на астероїді величезний кратер