Сьогодні мало хто здивується 3D-малюнкам, але ось 3D-макіяж здатний вразити до глибини душі. Візажист з Італії Luca Luce майстерно грає зі світлотінню, створюючи неймовірні малюнки прямо на своєму обличчі. Його роботи захоплюють, а іноді і лякають, але в будь-якому випадку звичайними їх назвати точно не можна

Візажист Luca Luce

Що стосується Лука Лучі (Luca Luce), то він - талановитий італієць, який став першим у світі художником, малюючим тривимірні зображення на долоні. Крім того, він також є візажистом знаменитостей, працюючи з зірками телебачення, театру та світу моди. У 2007 році він став визнаним візажистом компанії Nivea і почав представляти в Італії лінію макіяжних засобів цієї знаменитої косметичної компанії.

Візажист Luca Luce

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Після того, як Лука став займатися 3D-зображеннями на долоні, він швидко здобув популярність в Instagram, де публікує фотографії своїх робіт і відео їх створення. Малюнки, створені за допомогою техніки 3D-макіяжу на обличчі та голові, безумовно, додали йому ще не один десяток тисяч підписчиків.

Візажист Luca Luce

Зазначимо, що 3D макіяж – це особливий вид макіяжу, який спрямований на зміну контурів обличчя за допомогою відблисків і тіней, які можуть не тільки повністю перетворити обличчя, але також вигідно підкреслити його переваги або ж приховати недоліки, причому для цього не потрібні які-небудь складні інструменти або косметичні засоби.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що багато дієтологів радять не їсти на ніч, оскільки це шкідливо для здоров'я і не дозволить скинути зайву вагу. Однак існують шість продуктів, які не тільки дозволяється їсти на ніч – вони сприяють спалюванню жиру навіть під час сну.

Як повідомляв портал "Знай.uа": інтенсивний ритм життя і майже постійна втома після складних робочих днів стали обов'язковими супутниками сучасної людини, але існують деякі прості правила східної медицини, які допоможуть вам справитися з небажаними наслідками.

Також "Знай.uа" писав, що 5-річна дівчинка на ім'я Марлі стала зіркою в Instagram завдяки своїй незвичайній зовнішності. На сторінку малятка підписані двісті тисяч людей, які щодня ставлять тисячі лайків під неймовірними фотографіями.