У Китайському зоопарку ведмедиця влаштувала запальний танець біля гойдалки. На ролику самка тибетського бурого ведмедя трясе головою і підстрибує біля сходів-гойдалки під активну музику. Користувачі соцмереж прозвали тварину "ведмедем – танцюристом диско".

Нагадаємо, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим уривком з репетиції в залі, пританцьовуючи і кружляючи з віялом. Так, артистка відзначила, що голова в неї кружиться тільки від любові до залицяльника-інкогніто, проте в честь 1 квітня вирішила вперше за довгий час відкрити коментарі.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

Раніше повідомлялося, що Наталя Могилевська любить танцювати, унаслідок чого під час проведення концертів не тільки співає, але і презентує яскраві танцювальні постановки. У цьому з недавнього часу їй допомагає новий партнер, про що Наталя повідомила у своїй публікації: "За численними проханнями представляю Вам мого чудового партнера. Олексій Бусько. Виконавець головних ролей «Київ Модерн-Балет» театру Раду Поклітару, артист балету, актор фільмів і перфомансів швейцарського балетмейстера Томаса Метлера, Викладач кількох сучасних напрямків танцю і постановник Київського Хореографічного Училища, Театру Опери та Балету і легендарного Маріїнського Театру в Пітері".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Також ми писали, що відомий український співак Потап порадував шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, пише Politeka. Цього разу артист порадував шанувальників своїм новим рекламним роликом і яскравими фото. Так, в цей раз Потап показав забавні фото, на яких позує на сонячній вулиці в стильному прикиді.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах.

А ще Волочкова згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.