В Перу палеонтологи виявили скелет стародавнього кита. Істота мала чотири лапи з перетинками і копитами, передає Politeka.

Вчені вважають, що морський ссавець міг не тільки плавати, але і вільно пересуватися по суші. Тобто він мав не плавці, а повноцінні сильні лапи для того, щоб нести його тіло і великий хвіст.

"Це найбільш повний зразок чотириногого кита, який було знайдено за межами Індії та Пакистану", - зазначає він.

Ця унікальна знахідка може служити підтвердженням гіпотези вчених про те, що перші кити з'явилися близько 50 мільйонів років тому в Азії. Вважається, що вони мігрували в Африку і Америку після того, як їх тіла краще пристосувалися до води.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Дослідники вважають, що даний вид еволюціонував від дрібних копитних ссавців до блакитного кита. Так, особини досягали в довжину до 4 метрів.

Раніше повідомлялося, що в Нідерландах на піщаний пляж Джулианадорпа викинуло моторошне морське чудовисько, яке вдалося сфотографувати, прогуливающемуся неподалік хлопцеві. Таємниче істота лежало на піску і не подавала ознак життя.

Але за словами очевидця, істота була настільки страхітливою, що він боявся близько до неї наближатися.

Тим не менш, оператор, судячи з усього, наближається до цього монстра з граничною обережністю, а після взагалі раптом припиняє знімати, що робить відеоролик ще більш інтригуючим і лякаючим.

Нагадаємо, після страшного урагану море викинуло інопланетне чудовисько.

Як повідомляв Знай. ua, величезний монстр присвятив життя людському дитинчаті.

Знай. ua писав, що женщина-вовк налякала ціле місто.