Світ настільки багатий, що просто неможливо вивчити всі існуючі види плаваючих,плазуючих, тих що літають, бігають і стрибають. Але деякі знахідки лякають. В Аргентині жінка виявила невідоме чудовисько посеред рисовго поля і злякалася. Один з провідних новинних сайтів Daily Mail, першими повідомили про знахідку. За версією дослідників це лепідосірен або американський чешуйчатник.

Одним днем, неподалік від міста Сан-Хав'єр, провінція Санта-Фе, Марія Хулія Кандотти (Maria Julia Candotti) виявила щось дивне на полі. Вона стверджує що це не перший випадок, коли вона помічає щось подібне, схоже на вугра, але з зморшкуватою шкірою і людськими зубами.

«Цей красень проплив вниз по річці й опинився на рисовому полі. Ми не знаємо, що це, але ми знайшли ще одного такого... Будьте обережні!» — написала Кандотти у своїх соціальних мережах. У свою чергу користувачі соцмереж назвали цю знахідку "бридкою і страшною"

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Вчений з національного інституту озерознавства Пабло Скаработти (Pablo Scarabotti) вирішив розібратися з знахідкою.

На його думку лепідосірен - єдиний представник надзагону двоякодихаючих риб в Новому Світі. Це неймовірна істота може жити як на суші, так і під водою завдяки диханню двох видів : зябрами і за допомогою легень.

«Вони будують маленькі печери серед бруду і створюють там щось на зразок кокона, де вони можуть жити два-три роки, не вибираючись на поверхню», - пояснює вчений.

Також він пояснив для чого йому потрібні такі могутні і схожі на людські зуби. Все просто : щоб ламати панцері крабів і равликів.

Напгадаємо, раніше "Знай.ua" писав про сміливого і в той же час трохи з'їхавшого з нормального глузду фотографа який поліз в пащу до морського чудовиська заради екстремальних фото. Чи алишився живим чоловік?


Також "Знай.ua" повідомляв про морських монстрів на Галапагоських островах. Цих чудовиськ варто побоюватися.


Раніше "Знай.ua" інформував про те як рибалка ледь не став наживкою.