Камера морського біолога зафіксувала зграю із сотні акул поблизу Галапагоських островів,

Фото і відеоматеріали були зроблені в одному з найвіддаленіших місць для дайвінгу в світі — на острові Кулпепер, розташованому на крайній півночі Галапагоських островів, повідомляє Daily Mail.

"Це був один з найбільш захоплюючих днів у моєму житті. Я став морським біологом, щоб на власні очі побачити деякі дивовижні місця і тварин, а фотографія — це відмінний спосіб поділитися враженнями з людьми", — заявляє тридцятидев'ятирічний очевидець Саймон Пірс (Simon Pierce) з Нового Плімута.

Зграя молотоголовых акул

Доктор зняв величезну зграю із сотні морських мешканців в районі, де полювання на акул заборонена.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Слід зазначити, що акули-молоти не намагалися напасти на фотографа, тому можлива небезпека минула Пірса.

На відміну від австралійського фотографа, якого ледь не потягнула під воду величезна біла акула, в той момент, коли він намагався зробити видовищний знімок.

Об'єктив камери відобразив морду п'ятиметрового підводного хижака, який вискочив з води і націлився на руку чоловіка.

Акула-молот

Неймовірний і небезпечний інцидент з щасливою розв'язкою стався поблизу Нептунових островів з 26-річним професійним дайвером Люком Томом Маргарит-Рівер.

Разом з друзями Люк ходив на яхті, як раптом до них наблизився гребінь великої білої акули. Проте чоловік не злякався і вирішив сфотографувати страшного хижака.

Морський біолог і фотограф Саймон Пірс

За словами Люка, зустріч в живу з цими створіннями не зрівняється ні з яким фільмом. При цьому чоловік вважає, що люди повинні оберігати цих морських хижаків.

Нагадаємо, Японії загрожують цунамі і землетрус. У останнім часом почастішали зустрічі рибалок з сельдяным королем — гігантським створенням, якого вважають передвісником нещасть.

Як повідомляв Знай.uа рибалка ледь не став обідом для унікального морського чудовиська.

Також Знай.uа писав, незвичайне створіння зустрів під час занурення новозеландський дайвер зі своїми друзями.