Величезна біла акула ледь не потягла в воду фотографа, в той момент, коли він намагався зробити видовищний знімок.

Об'єктив камери відобразив морду п'ятиметрового підводного хижака, який вискочив з води і націлився на руку чоловіка, пише The Sun.

Неймовірний і небезпечний інцидент з щасливою розв'язкою стався поблизу Нептунових островів з 26-річним професійним дайвером Люком Томом з Маргарит-Рівер.

Щелепи наближаються

Разом з друзями Люк ходив на яхті, як раптом до них наблизився гребінь великої білої акули. Проте чоловік не злякався і вирішив сфотографувати страшного хижака.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"Мені траплялися фотографії Ендрю Фокса, які робить неймовірні знімки великої білої акули. Тому я вирішив також спробувати сфотографувати її на камеру з "фишаем" з невиправлена дісторсиєю — ред.), коли вона підпливла до нас максимально близько", — розповів відчайдушний фотограф.

За словами Люка, зустріч в живу з цими створіннями не зрівняється ні з яким фільмом. При цьому чоловік вважає, що люди повинні оберігати цих морських хижаків.

Акула атакує яхту

"Акули — неймовірні тварини, вони потребують нашого захисту і мінімальному антропогенному впливі", — заявив Люк.

Слід зазначити, що Нептунови острови складаються з двох пар островів під назвою Північний і Південний Нептун.

Цілорічно в прибережних регіонах Нептунів місцеві зустрічають самців великої білої акули, які досягають п'ять метрів в довжину.

Дитинчата акули з'являються на світ в період з грудня по січень, але не виходять в океан до теплого періоду (з квітня по серпень).

Морський монстр на небезпечній відстані від руки Люка

Раніше перед Різдвом акули вкусили трьох осіб в морях поблизу австралійських островів Уїтсанді.

Нагадаємо, Японії загрожують цунамі і землетрус. Останнім часом почастішали зустрічі рибалок з сельдяным королем — гігантським створенням, якого вважають передвісником нещасть.

Як повідомляв Знай.uа, рибалка ледь не став обідом для унікального морського чудовиська.

Також Знай.uа писав, дивне створіння зустрів під час занурення новозеландський дайвер зі своїми друзями.