Місяць в році може впливати на розумові здібності людей та на їх інтелект вчені дослідили та з'ясували, коли народжуються найрозумніші.

Про дослідження вчених публікує видання National Bureau of Economic Research.

Учені з Кембриджу та штату Массачусетс вивчили когнітивний розвиток більш ніж 1,2 мільйона учнів віком 6-15 років у державних школах Флориди.

За дослідженнями, девятий місяць у році - вересень вважається найбагатшим на розумних людей.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вони з'ясували, що народжені у вересні частіше за все мали вищі оцінки під час навчання, ці люди мають кращу пам'ять та концентрацію уваги.

Вересневі діти також мали кращі шанси вступити до університету та успішно здобути освіту у вищих навчальних закладах.

Більше того, проаналізувавши дані центрів ув'язнення підлітків у Флориді, вчені виявили, що саме народжені у вересні менш схильні опинитися за ґратами за якість злочини. Особливо це яскраво видно на прикладі підліткової злочинності.

Варто зазначити, що вересень місяць подарував людству таких обдарованих особистостей, як Бейонсе, принц Гаррі, Ідріс Ельба, Агата Крісті, Берні Сандерс, Фредді Мерк'юрі, Білл Мюррей.

Нагадаємо, продукти харчування можуть безпосередньо впливати на роботу мозку, стверджують вчені. А чи знали ви, які продукти можуть викликати порушення роботи головного органу та провокувати депресії?

Як повідомляв портал Знай.ua, вченим вдалося підтвердити справедливість так званого ефекту Данинга-Крюгера, який відноситься до інтелектуально обдарованим людям.

Також Знай.ua писав про те, що медики розповіли, які сигнали організму не можна ігнорувати. Ці знаки можуть вказувати на ймовірність розвитку шизофренії.