Тип характеру будь-якого водія можна з'ясувати за тим, як вын управляє автомобілем. Цей простий тест розкаже багато цікавого про власника авто.

Психологи визначили, що є прямий взаємозв’язок між способом управління машиною і його темпераментом.

Подивіться на картинку та знайдіть себе

1. Мінімаліст

Ви намагаєтеся зробити життя настільки простим, наскільки це можливо. Ви не оточує себе непотрібними речами і людьми, а в друзі вибираєте найбільш прямолінійних і щирих людей.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ви вважаєте за краще мати кількох близьких друзів. Якщо вии не бачите перспектив та майбутнього у даних стосунках, витрачати на них ас не станете. Але те, що ви мінімаліст, зовсім не означає, що з вами нудно! Вашим оточуючим подобається ваше почуття гумору та прямолінійність.

2. Приколіст

Ваш мозок постійно генерує різноманітні божевільні ідеї. Ви вмієте знаходити позитивне в непримітних речах та подіях. Ви дуже кумедна і енергійна людина. Такі люди мають багато друзів та їм часто усміхається удача.Але вони знають, що краще не змагатися з вами в дотепах, тому що вас їм не перевершити.

3. Миротворець

Ви не любите суперечки, конфлікти засмучують вас і виводять з душевної рівноваги. Ваших друзів та рідних дуже здивує, якщо ви раптово почнете кричати. Ви не терпите конфліктів та направляєте всі свої миротворчі здібності на усунення цих непорозумінь.

4. Перфекціоніст

Ви звертаєте дуже багато уваги на деталі, любите, коли все ідеально та чітко слідує за вашим планом. Ви твердо впевнені, що якщо вже щось робити, то робити це добре. Ви завжди маєте охайний та неперевершений вигляд, приділяючи кожній деталі особливу увагу. Ваш перфекціонізм, ймовірно, привів вас до великих успіхів. Такі люди гарно та швидко вчаться та досягають неабияких висот.

5. Панікер

Ви часто боретеся зі своїми страхами. Ви можете кілька разів повернутися додому, щоб перевірити, чи замкнені всі двері і вимкнена праска, навіть якщо у вас його зроду не було.

Ви вважаєте за краще не ризикувати і довіряєте лише перевіреним і надійним методам. Часто таким людям просто не вдається розслабитися і це може негативно відбитися на стосунках з рідними.

6. Шукач пригод

Ви любите ризик і гострі відчуття. Ви не просто любите ходити по лезу ножа, ви також вважаєте, що потрібно брати від життя максимум. Якщо ви ще не пробували стрибки з парашутом або банджі – вам обов’язково припаде до душі таке екстремальне проведення часу.

Ваше кредо "жити на повну". І оча вашим друзям та близьким не завжди подобається те як і що ви робите, проте вони повні поваги до вашого характеру.

7. Бос

Ви природжений лідер. У вас талант брати ситуацію під свій контроль і керувати чітко і рішуче. Близькі звертаються до вас за порадою і підтримкою. Вони довіряють вам, тому що ви дуже впевнені в собі.

Ці люди часто стають лідерами, наприклад на роботі. Їм часто важко знайти собі пару, але якщо така людина трапилась, вона не пошкодує про свій вибір.

8. Надійний

Люди люблять вас. Ви – величезна підтримка для своєї родини і друзів. Ви щиро радієте чужим успіхам і не соромитеся виражати своє захоплення іншими людьми. Ви відмінний слухач, що робить вас першою людиною, до якої люди звертаються за порадою.

Ви не схильні йти напролом і дозволяєте іншим брати ініціативу в свої руки. І поки вони б’ються з життєвими обставинами, ви відпочиваєте далеко від всіх перипетій і приймаєте життя таким, яким воно є.

9. Крутий

Вашому відношенню до життя можна позаздрити - легкість, позитив та оптимізм. Ви не звикли приймати все занадто близько до серця, і оточуючим може здаватися, що вам на все начхати. Навіть у найважчі періоди в житті ви випромінюєте упевненість в собі і спокій. Кожен день для вас – як свято. Якщо хтось хоче провести весело час - ви саме те, що потрібно галасливій компанії.

10. Танк

Ви вічно зайняті, і тому не бажаєте витрачати час на тих, хто створю вам перешкоди. Ви практично не вирішуєте дріні проблеми, а просто йдете напролом. Навколишні захоплюються вашим напором і цілеспрямованістю. Друзі знають, що на вас можна покластися в будь-якій ситуації. Ви завжди в дії і неодмінно досягнете успіху в будь-якому починанні.

Нагадаємо, з травня для українських водіїв дпочнуть діяти нові правила проходження техогляду та отримання прав.

Як повідомляв портал Знай.ua, на український ринок зайшов найдешевший автомобіль у світі, купити можна за кілька тисяч доларів.

Також Знай.ua писав про те, що водіям пояснили, у кого вимагати компенсації за ями на дорогах.