Початок тижня буде непростим, варто очікувати складних ситуацій.

Про це стало зрозуміло зі слів астролога Влада Росса.

Влад Росс

"З понеділка по п'ятницю Сонце буде в квадратурі з Плутоном і Сатурном, а це планета нещасть, переломних моментів і ударів долі. У цей час краще не планувати важливих рішень і зустрічей", - зазначає астролог.

Влад Росс дає наступну пораду: не варто робити великі покупки на вихідних, запускати бізнес або підприємства. Однак, 13 квітня видасться відмінний період, він посприяє починанням.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Астролог Влад Росс

"Він буде відзначений натхненням і внутрішнім піднесенням. Меркурій у Рибах – це завжди знак любові, творчості, відкриттів, віри, надії і мистецтва. У ці дні буде спостерігатися сприятлива ситуація у всіх сферах", - резюмує Росс.

Варто нагадати, що Відомий український астролог Влад Росса зробив прогноз, коли може закінчитися війна на Донбасі.

Так, на думку астролога, можна сміливо очікувати, що найближчим часом на Донбасі з'явитися миротворчий контингент.

Незважаючи на те, що раніше перспективи появи миротворців на Донбасі активно обговорювалися, а через якийсь час затихли, це зовсім не означає, що проблема миротворців остаточно зникне з порядку денного світового співтовариства, вважає астролог.
На думку Влада Росса, можна з великою часткою ймовірності говорити про появу миротворчого контингенту в Україні найближчим часом. Найбільш вірогідним часом астролог назвав середину або другу половину 2020 року.

Саме 2020 рік стане найважливішим для всієї України.

Нагадаємо, астролог розповів, коли Україна вступить в НАТО

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Астрологи назвали самих ласкавих і ніжних знаків Зодіаку

Також Знай.ua" писав про те, що Названі знаки Зодіаку, які не можуть бути разом