Іноді, коли здається, що усе йде з-під ніг, коли любов і надія ніби тікає від вас, коли ви настільки переймаєтесь за Україну та українців і ці нотки суму ніяк не виходять з голови - спробуйте помолитися за свою рідну домівку, вголос зізнатися в любові до неньки, не соромлячись своїх сліз.

Моя молитва нехай лине

До Тебе наче фіміам.

І пісня лине безупинно

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

В чудовий Твій небесний храм.

Приспів: Боже, я молюсь за Україну,

Боже, молю Тебе за людей,

Ти їм прости, Ти їх спаси

І милість Свою нам яви.

Боже, я знаю, що Ти будеш з нами

В храмі Своєму під небесами,

Щастя і мир Ти дарував,

Життя за людей віддав,

В Книгу життя нас записав.

В Своєму Слові живому

Ти для життя спасіння дав,

Щоб люди всі молились Тому,

Хто на хресті за них вмирав.

Нагадаємо, маг ведичної традиції Ігор Мехеда розповів, що оригінальна молитва "Отче наш" — на арамейській мові — здатна втілювати бажання. Однак, існуючі переклади, зокрема старогрецька, молитви неточні і спотворюють сенс, бо "Отче наш" втратила свої чудодійні сили. На жаль, існуючі переклади молитви неточні, що спотворило сенс і позбавило молитву чудодійної сили.

Він знайшов докази цього в Новому завіті, де описані чудеса і зцілення, вироблені за допомогою цієї молитви апостолами. Крім того, апостол Андрій Первозванний вільно спілкувався з волхвами при подорожі Дніпром "з варяг у греки", що також можна віднести до розряду чудес.

Далі маг уточнив, що в езотериці мається на увазі під цим "Ядром".

Всім відомий термін психоаналізу, введений в роботах Карла Юнга — "колективне несвідоме людства".

Юнг вмів працювати з цим колективним несвідомим, зокрема, завдяки цьому він передбачав і передчував Другу світову війну, про що й писав у своїх роботах.

Нагадаємо, молитви сили і заповіді на Великий піст.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кожній людині відповідає своя ікона: її вибір залежить від певного періоду часу, на який потрапляє ваша дата народження.

Також "Знай.uа" писав, як правильно дотримуватися Великого посту. Багато хто сприймає піст, як особливий час у церкві, адже кожен день там будуть проходити різні ритуали і богослужіння.