Експерти регулярно висувають нові теорії кінця світу, а також повідомляють прогнози Апокаліпсису. Нещодавно стало відомо, що в квітні цього року можуть відбутися одразу два Судних дня. І якщо перший може бути не занадто страшним, то другий точно знищить все живе на Землі. Жителі Землі переконані в тому, що скоро станеться страшна катастрофа.

Виявилося, що у Румунії почали чути так звані звуки труб. У Біблії сказано, що в сім труб будуть дути сім ангелів, сповіщаючи таким чином про Судний День. Жителі Румунії переконані, що вони отримали попередження про наближення кінця світу.

Ангели

Експерти вважають, що Земля на порозі нового моторошного колапсу. Провісники майбутніх апокаліптичних катастроф налякали весь світ.

Представники офіційної науки поки не говорять про те, що станеться насправді. Чіткі докази того, що станеться щось небезпечне для людства і всієї планети, відсутні.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Біблія
Біблія

Поки подібні звуки труб чули лише в тих регіонах Землі, де спостерігається найбільша сейсмічна активність. Експерти радять владі і жителям цих районів почати підготовку до можливих підземних поштовхів або раптової активності вулканів.

Водночас вчені констатували той факт, що уряди багатьох країн не роблять абсолютно нічого для того, щоб попередити стихійні лиха.

Експерти відзначили, що небезпека загрожує не тільки Румунії, а й Польщі, Молдові, Україні.

Раніше портал Знай.uа писав про альтернативний Апокаліпсис. Всесвіт поглине гігантська бульбашка. Розпад вакууму вважається неймовірним варіантом кінця світу, який знищить абсолютно все

Читайте також: Нібіру послала на Землю смертоносні промені, Апокаліпсис вже запущено

Як повідомлялося: землян попередили про нелюдські випробування, виживуть найсильніші

Знай.uа розповідав: експерти попередили про те, що через 100 років наша планета перетвориться на гарячу точку, цілі держави будуть стерті з лиця Землі