Еротичний гороскоп на 10 квітня Овен

Іноді сексу не хочеться, а не тому що почуття вже не ті чи хтось фригідний. Спокій потрібен всім, і ваш партнер повинен це зрозуміти.

Еротичний гороскоп на 10 квітня Телець

Сьогодні вам потрібно проявити неймовірну фантазію, щоб урізноманітнити ваше інтимне життя. Якісь стандартні варіанти вже не підійдуть.

Еротичний гороскоп на 10 квітня Близнюки

Неприступність сьогодні послужить вам погану службу. Спробуйте не перестаратися. Іноді нагадуйте партнеру, що в ліжку ви прекрасні.

Еротичний гороскоп на 10 квітня Рак

Сьогодні ваш партнер буде трохи нетямущим. Наберіться терпіння і поясніть йому ще раз: що, як і де ви хочете в сексі. Напівнатяки не спрацюють.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Еротичний гороскоп на 10 квітня Лев

Пора починати натякати партнеру, що самий жаркий секс у вас буде в жаркій країні на лазурному березі. Влаштуйте один одному курортний роман.

Еротичний гороскоп на 10 квітня Діва

Сьогодні ваша мрія про кохану людину у ваших обіймах збудеться, але потрібно прикласти багато зусиль і вірити в себе.

Еротичний гороскоп на 10 квітня Терези

Сьогодні ви дізнаєтеся щось дивне, але приємне про інтимні уподобання свого коханого. Однак дізнатися ви це можете зовсім не від нього.

Еротичний гороскоп на 10 квітня Скорпіон

Сьогодні секс буде вашою єдиною метою. А ось зірки явно проти. Навіть якщо сам секс буде, то задоволення – дуже навряд чи.

Еротичний гороскоп на 10 квітня Стрілець

Сьогодні вам сподобаються різні мотиви в дусі Майн Ріда, індіанців, ковбоїв і вігвамів. Можете собі побудувати щось подібне і одягнутися відповідно, партнер точно оцінить такий крок.

Еротичний гороскоп на 10 квітня Козеріг

Кращим варіантом прелюдії для вас буде масаж, можливо навіть дуже екзотичний. Заодно дізнаєтеся, де ваші найчутливіші місця.

Еротичний гороскоп на 10 квітня Водолій

У вашій парі буде панувати повне взаєморозуміння у всіх сферах, в тому числі і в сексуальній. Проведіть час разом, це піде вам обом на користь.

Еротичний гороскоп на 10 квітня Риби

Сьогодні зірки не рекомендують вам реальний секс. Ви можете думати про нього, можете займатися ним на самоті, зробити його віртуальним, але точно не реальний.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.