Поїзд Київ-Варшава увійшов в перелік CNN "найкращі нічні поїзди Європи", про що стало відомо з повідомлення міністра інфраструктури Володимира Омеляна на його сторінці в Facebook. Він зазначив: «Поїзд # 1 йде до ЄС!».

У відповідь глава "Укрзалізниці" Євген Кравцов написав, що згоден з цим, і закликав тих, "хто ще не подорожував до Європи поїздами української залізниці, оцінити сервіс і комфорт".

Вітаю Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia! Потяг Київ-Варшава ввійшов до переліку CNN Найкращих нічних поїздів Європи 😎 Потяг #1 йде в ЄС! #УрядГройсмана

Geplaatst door Volodymyr Omelyan op Dinsdag 9 april 2019

У CNN підкреслили, що у поїзді сполученням Київ-Варшава пасажири мають можливість доїхати до кінцевої станції в тримісному купе, двомісному або одномісному. При цьому наголошується, що харчування в поїзді не передбачене, внаслідок чого про це слід подумати перед поїздкою. У той же час пасажири можуть випити з ранку чаю або кави, а також перекусити. Крім того, список також поповнили такі поїзди, як Белград-Бар (Чорногорія), Лондон-Венеція, Таллінн-Москва, Прага-Краків і т.д.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Потяг Укрзалізниці

Варто нагадати, що в березні "Укрзалізниця" закупила у Крюківського вагонобудівного заводу кілька вагонів, обладнаних душовими кабінами, а в кожному купе знаходяться умивальники. В даний час вагони проходять європейську сертифікацію, після чого будуть курсувати по маршруту Київ-Відень-Київ.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що міністр інфраструктури розповів, коли припиниться залізничне сполучення з країною-агресором. Він зазначив: "Цей напрямок помирає сам по собі. В минулому році у нас перший раз був більший пасажиропотік в напрямку Євросоюзу, ніж у східному напрямку. Падіння ринку пасажирських перевезень по залізниці щорічно - 15-20%, і цей тренд зберігається ... Ми пішли природним еволюційним шляхом. Я думаю, ще кілька років і ми закриємо цей поїзд".

Як повідомляв портал "Знай.uа": напередодні другого туру президентських виборів в нашій країні почали зривати маски з діючої влади. Недавній пост відомого юриста був присвячений директору Укрзалізниці, який щомісяця отримує 830 тисяч гривень і підтримує діючого гаранта.

Також "Знай.uа" писав, що Укрзалізниця потрапила у черговий скандал після того, як одна з пасажирок поскаржилася на відсутність нормальних комфортних умов у вагонах. Анна Фенченко на своїй сторінці в Facebook розповіла, що в поїзді по маршруту Лисичанськ - Хмельницький у нічний час після відключення опалення температура повітря знизилася до позначки +16.