Нещодавно відомий психолог Андрій Зберовський завершив тривале дослідження, по ходу якого вивчав відверті анкети представників сильної половини людства, які коли-небудь зраджували своїм партнерок у сексуальному плані.

У результаті фахівець визначив п'ять головних факторів чоловічих подружніх зрад.

Зрада

Причина №1. Відмова партнерки від регулярного сексу

Чоловікові потрібен секс постійно, а постійна партнерка може регулярно в інтимній близькості відмовляти. Тим самим штовхаючи його до повій, або в обійми коханки.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Причина №2. Відмова у розумінні/моральної втіхи. Досить часто дружини/партнерки не бажають слухати про проблеми чоловіків і до того ж часто вивалюють на них свої. У таких випадках чоловіки через секс шукають на стороні підтримку зі схваленням.

Зрада

Причина №3. Хизування своїм успіхом. Як тільки чоловік домагається успіху і починає заробляти багато грошей, то найчастіше шукає собі молодих коханок − щоб показати свою крутість.

Причина №4. Навмисна і награна жіноча незалежність. У постпатріальханому суспільстві чоловіки цінують, якщо жінки люблять здаватися слабкими. Протилежне ж поведінка часто штовхаює "сильну стать" в обійми піддатливих коханок.

Причина №5. Пізнє материнство. Останнім часом досить часто можна спостерігати, що жінки після 30-ти заводять стосунки і одружуються лише для того, щоб обзавестися потомством. Відповідно, у стосунках немає душевної близькості, що рано чи пізно штовхає до зрад.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що якщо ви не переносите численні скарги оточуючих людей, то ця реакція цілком виправдана. Британський вчений і підприємець Тревор Блейк провів дослідження, результати якого ясно продемонстрували, що регулярне вислуховування негативних суджень інших людей погіршує роботу нашого мозку.

Нагадаємо, найприємніші і товариські: ці знаки Зодіаку стануть ідеальними друзями.

Як повідомляв Знай.uа психолог назвав головний козир Зеленського на дебатах.

Також Знай.uа писав, "Я задихаюся": Олена Кравець терміново звернулась до лікарів по допомогу.