Популярне YouTube-шоу "This is Хорошо", яке створив відомий блогер Стас Давидов, закривається. На каналі з 2010 року з'являлися дотепні огляди на популярні вірусні ролики.

І ось, через майже 10 років, шоу закривається. Про це днями повідомив сам Стас. 5,8 мільйонів дописників у відчаї!

"На цьому каналі більше не будуть виходити випуски з оглядами вірусних відосів. Цей формат і відверто застарів, і його, чесно кажучи, задушив YouTube своїми новими алгоритмами, задоволеннями рекламодавців і правовласників. І давайте будемо чесними, нам вже набридло це знімати, а багатьом з вас дивитися". Стас Давидов

Блогер зазначив, що з новим форматом програми він поки не визначився, але роботу над рубрикою "Блок новин від Давидова" продовжить. У ньому він ділиться з глядачами останніми подіями зі всього світу на абсолютно різні теми.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Підписники від сумної новини в розпачі:

«Ми втрачаємо все, що створено предками»; «1 квітня давно минуло, це не смішно»; «Прощай, ти був моєю улюбленою програмою». пишуть фанати в коментарях

Нагадаємо, що після появи новини про те, що Микола Тищенко покидає "Ревізор", всі довгий час гадали, хто ж займе його місце. До теперішнього часу всі задовольнялися лише коротким описом нової особи, яку дала колишній шеф-редактор проекту Ганна Жижа, проте "Новий канал" вирішив привідкрити таємницю.

Микола Тищенко, екс-ведучий програми "Ревізор"
Микола Тищенко, екс-ведучий програми "Ревізор"

Новою ведучою проекту "Ревізор" стала Юлія Панкова, яка в минулому вела проект "Інсайдер" на ICTV. У той час, коли Ганна Жижа була шеф-редактором проекту і проводила кастинги, вона розповіла: "Досвід роботи Юлії журналістом-розслідувачем гарантує, що вона буде домагатися справедливості і відстоювати права споживачів. Впевнена, що вона зможе знайти спільну мову з усіма представниками сфери послуг, і неважливо, чи роблять вони свою роботу дуже добре або дуже погано".

Як повідомляв портал "Знай.uа", скандально відома телеведуча Ольга Фреймут не дуже часто балує своїх фанатів публікаціями в соціальній мережі, але нещодавно привітала підписників з приходом весни, а також дала пораду з цього приводу.

Також "Знай.uа" писав, що Микола Тищенко раніше повідомляв українцям про припинення зйомок у шоу "Ревізор".