Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Люди - люди / Чому Бог дозволяє поганим речам траплятися?

Як інтроверти знаходять друзів: вони сприймають як друзів собак / екстраверти знаходять їх, люблять і дружать

Я був на роботі і дуже засмутився, що хтось залишив в офісі свою собаку. Пішов з ним погратися, і виявилося, що це статуя. Засмутився ще більше

Фотографія чорної діри

Вчені зробили по-справжньому революційний знімок - перше фото чорної діри. Виявилося, що чорна діра схожа на помаранчеву кулю з порожнечею всередині. Користувачі мережі створюють меми, що відображають їх асоціації з цим зображенням.

Перше у світі фото чорної діри

Андроїд проти Айфона

Моє обличчя коли я побачив чорну діру

Кхалісі злиться

Мем з героїнею серіалу "Гра престолів" Дейенеріс Таргаріен (актриса Емілія Кларк). Кхалісі дивиться вгору і опускає вниз куточки губ, видно що вона дуже зла. Використовується як мем-реакція.