Гороскоп на 12 квітня Овен

Сьогодні над вашим жартом ніхто не посміється, навпаки можуть посміятися над вами. Думайте що говорите і кому.

Гороскоп на 12 квітня Телець

Все, що відбувається навколо вас вже виходить за рамки, пора втрутитися і направити діло в своє русло. На інших людей не реагуйте, гніть свою лінію.

Гороскоп на 12 квітня Близнюки

Те насіння, яке ви посадили дуже давно, яке ви вже не пам'ятаєте, сьогодні нарешті зійде. Скоро воно дасть свої плоди. Не затопчіть його.

Гороскоп на 12 квітня Рак

Хто не ризикує, той не виграє, але може вистачить ризикувати? Успіх не завжди буде супроводжувати вам. Ви можете сильно постраждати.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Гороскоп на 12 квітня Лев

Вам не можна постійно говорити, що це все не ви зробили. Можливо ви не знаєте, як треба діяти, але пора почати робити хоч щось хороше, щоб потім не виправдовуватися.

Гороскоп на 12 квітня Діва

Сьогоднішній день вам потрібно провести у відпочинку і нічого не робити. Розумова або фізична праця вас сьогодні протипоказана.

Гороскоп на 12 квітня Терези

Треба відкрити завісу свого внутрішнього світу. Люди зрозуміють вас, а ви їх. Проблема тільки в тому, що ви раніше про деякі речі нікому не розповідали.

Гороскоп на 12 квітня Скорпіон

Навіть найменша дрібниця наробить стільки шуму, що краще постаратися простежити чи все в порядку. Інакше весь день проведете в нервуванні.

Гороскоп на 12 квітня Стрілець

Будьте обережніше з людьми водяного знака: Скорпіонами, Рибами і Раками. Вони сьогодні заллють вас своїми сльозами. Не потоніть в них.

Гороскоп на 12 квітня Козеріг

Вам потрібна увага оточуючих, але вони вам її не захочуть віддати. Тому ваша самооцінка може істотно знизитися. Не переживайте, це просто такий день.

Гороскоп на 12 квітня Водолій

У вас сьогодні буде дуже напружений день без перерв. А нові люди, з якими ви зустрінетеся можуть стати джерелом неприємностей.

Гороскоп на 12 квітня Риби

Сьогодні багато чого з того, що було особистим, стане суспільним. Якщо ви не бажаєте оприлюднити ту чи іншу деталь - заховайте її подалі.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.