Чи вірите ви в потойбічні сили? Більшість з нас є закоренілими прагматиками. В епоху розквіту науки і цифрових технологій, людина настільки увірувала у власну могутність, що заяви про сутності з іншого світу здаються смішними. Але все більше фактів на даний момент підтверджують, що полтергейсти, привиди, і інші "гості з тонких світів" - не плід бурхливої уяви, не шизофренія і не вигадка.

Полтергейсти часто активні в житлових будинках, чим сильно лякають мешканців. Але найбільше їм "подобаються" занедбані будівлі минулих епох - адже там вони справжні господарі. І ось ще одне відео, в якие складно повірити, але тим не менш, це правда. Покинута школа. Полтергейст.

Британський "мисливець за привидами" Тоні Фергюссон відправився до будівлі вікторіанської епохи Manor Farm в селі Берследон, графство Хемпшир.

В цій будівлі нібито бачили привидів і Тоні вирішив сам переконатися в тому, що вони тут існують. Раніше в цьому будинку була школа.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тоні підпер двері класу важким каменем і почав просити примар "пустотливих школярів" дати про себе знати і видати якийсь шум, якщо вони чують його. Крім каменю, двері також утримувала сильна пружина.

Незабаром після слів Тоні зрушила двері і зачинилися сама по собі, незважаючи на камінь і пружину. Цей момент потрапив на відео.

Нагадаємо, надприродне явище потрапило на смішне відео з грайливою собачкою: таке страшно побачити в своїй квартирі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", це єдиний ролик з якісної відеозйомкою, де можна чітко розгледіти примари

"Знай.uа" писав, 39-річна мати двох дітей Аманда Пападопулос стверджує, що в її домі живе привид дитини.