Вчені повідомили про небезпечну небесну скелю, яка загрожує нашій планеті. Вони вважають, що причиною Апокаліпсису стане не смертоносна Нібіру, а астероїд 2019 FV. Дослідники NASA заявили, що раніше це космічне тіло не представляло ніякої біди, але після його недавнього зближення з Землею вчені стривожились. У науковому світі бурхливо обговорюють реальні передумови кінця світу.

Нібіру
Нібіру

Нещодавно космічне агентство зафіксувало момент зближення нашої планети з астероїдом, який летить зі швидкістю 17 246 миль на годину. За глобальними мірками цей показник не повинен нікого лякати. Але астероїд подорожував космосом з неймовірною швидкістю, яка перевищує швидкість звуку в 22 рази.

Характеристики траєкторії небезпечної небесної скелі стурбували експертів з усього світу. Вони вирішили не розголошувати подробиці, щоб не давати зайвих приводів для занепокоєння.

Раніше вже напророкували цілих два Судних дня, які мають відбутися навесні 2019 року. Один із них відбудеться дуже скоро – 21 квітня, а другий через тиждень – 28 квітня, в день одного з головних церковних свят.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

астероїд
астероїд
Астероїд

Вчені з'ясували, що розмір небезпечного астероїда суттєво перевищує розміри космічного тіла, яке впало в Челябінську. Незважаючи на те, що він не мав масштабних даних, він суттєво пошкодив місто, поранивши близько 1500 чоловік.

Експерти повідомили нову дату кінця світу:

"Астероїд вже в дорозі, і він знову торкнеться простору Землі 22 серпня – на нас чекає катастрофа".

Представники офіційної науки ніяк не коментують наближення 2019 FV до Землі. А конспірологи заявили про те, що скоро на Землі станеться Апокаліпсис.

астероїд
астероїд
Астероїд

Раніше портал "Знай.uа" писав: "Астероїд Судного дня" подарував астрономам неймовірний сюрприз, знайдені сліди. Зонд НАСА допоміг вченим виявити воду на найнебезпечнішому астероїді Сонячної системи

Читайте також: зонд виявив прибульців на астероїді Рюгу

Як повідомлялося, космос здригнувся від вибуху, японський зонд бомбардував астероїд Рюгу. Бомба, скинута Хаябуса-2, утворила на астероїді величезний кратер