У мережі з'явився перший тизер IX епізоду кіносаги Зоряні Війни. Він має назву "The Rise of Skywalker" (Сходження Скайуокера").

Відео опублікували на офіційному Youtube-каналі Зоряних Воєн ("Sky Wars") у п'ятницю, 12 квітня.

За менші, ніж добу відео набрало майже 13 мільйонів переглядів. У першому двохвилинному тизері фанати космо-опери побачили, як одна з головних героїнь, Рей (Дейзі Рідлі), біжить по пустелі зі світловим мечем, змагаючись з невідомим супротивником. Ймовірно, це може бути Кайло Рен (Адам Драйвер), який керує винищувачем. Також у тизері присутня принцеса Лея, роль якої виконала покійна Керрі Фішер, робот С-3РО та багато інших.

Зоряні Війни
Зоряні Війни

Також у тизері легендарної саги вперше можна побачити актора Біллі Ді Вільямса. Він знімався в першій трилогії Лукаса і повернувся до ролі Лендо Калріссіан. Окрім того, у фіналі відеоролика чітко чути сміх головного лиходія перших шести епізодів — Імператора Палпатіна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Режисером і сценаристом картини виступив Джей Джей Абрамс. Він також зняв сьомий епізод "Зоряних воєн". Головні ролі виконали Дейзі Рідлі (Рей), Адам Драйвер (Кайло Рен), Оскар Айзек (За Демерон) і Джон Бойега (Фін).

Прем'єра нової частини Зоряних Воєн відбудеться в грудні цього року, вона запланована на католицьке Різдво - 24 грудня. Творці нового епізоду додатково повідомили, що після прем'єри фільму у них надалі немає планів щодо продовження саги. Як довго триватиме пауза у знімальному процесі – наразі невідомо.

Нагадаємо, що новий трейлер мультфільму "Таємне життя домашніх тварин 2" за 24 години зібрав понад 2 млн переглядів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка серіалу "Гра престолів" Софія Тернер розповіла про зав'язки з американським співаком Джо Джонасом.

Також Знай.uа" писав, що з'явилася ексклюзивна інформація про фінальний сезон популярного телесеріалу "Гра престолів", який знятий за мотивами відомої книги Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я".