Не так давно англійка на ім'я Стефані Сміт гуляла в парку Раундхей в Лідсі, Західний Йоркшир, зі своїми батьками і дочкою і попутно фотографувала місцеву красу.

Варто відзначити, що цей парк займає 700 акрів землі з садами, лісом, озером, дитячими майданчиками та кафе. Це один з найпопулярніших британських громадських парків. І тут нерідко відбуваються різні аномальні явища.

Так на одному з фото з вікторіанською аркою дівчина пізніше розглянула дивну істоту, схожу на велику чорну і мускулисту собаку. Ця істота знаходилося у тіні на сходах.

За словами Стефані, спочатку вона була дуже здивована тим, що побачила, адже під час зйомки нічого подібного вона не помічала. Погодьтеся, не помітити велику собаку дуже складно.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як запевняє Сміт, вона впевнена в тому, що в той момент на сходах ніяких собак не було.

Подумавши дівчина була нажахана, так як згадала місцеві фольклорні оповідки про демонічного пса.

"Я завмерла, коли зрозуміла, що це не просто щось чорне, а якась тварина. Можна було розгледіти голову, вуха, ніс і ноги і я впевнена, що це був демонічний пес. Він виглядає лякаюче і схожий на перевертня, і гірша частина — це те, що він немов знаходиться в момент підготовки до стрибка на людину, яка піднімається сходами. Він зачаївся у тіні, немов ховається, і схоже я застала його зненацька".

Зазначимо, що на півночі Англії подібне створіння називають словом гайтраш (gytrash) і вони нібито часто відвідують парки Йоркшира.

"Місце для прогулянок із собаками знаходиться за кілометр від цього місця, сюди собачники не заходять. Мій тато каже, що це просто собака, схожа на німецьку вівчарку, але я думаю, що це гайтраш, схожий на чорного вовка".

Стефані каже, що це був не перший раз, коли вона стикається з аномальними речами. Коли вона була маленькою, до неї приходила її покійна бабуся. Початок формыКонец форми

Нагадаємо, палеонтологи виявили скелет стародавнього кита. Істота мала чотири лапи з перетинками і копитами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", таємничі русалки налякали солдатів.

Також "Знай.uа" писав, гігантський монстр мешкає в печерах Ричтерсвельд, в гірській області пустелі в північно-західній частині Південної Африки.